Acum este Mie Mai 23, 2012 6:21 pm

Conteaza foarte mult inaltime intr-o relatie?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 7:27 pm

Sunt foarte multe fete sau baieti care nu incep o relatie o relatie datorita faptului ca inaltimea este foarte mare intre cei doi parteneri sau datorita faptului ca se tem de parerea celor din jur.
Pai bine bine...dar cu iubirea cum ramane?Chiar nu poate trece iubirea peste aceste mici obstacole?
Daca v-ati fi indragostit de un barbat(mai scund) sau femeie(mai inalta)decat dvs. ati fi acceptat acea relatie,ati fi avut puterea de a continua in ciuda criticilor celor din jur?

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 8:53 pm

Este o chestiune delicata daca vorbim despre un barbat mai scund decat partenera sa sau femeia mai inalta, pentru ca este o idee preconceputa intiparita in creierele noastre faptul ca barbatul trebuie sa fie cel care apara, femeia fiind mai delicata. Dar daca doi oameni se iubesc cu adevarat, nu vad de ce ar sta in calea lor niste simple aparente.

Dar in ceea ce priveste intrebarea ta de la sfarsitul ideii...eu nu cred ca as putea umbla cu cineva mai scund, singurul motiv fiind faptul ca eu sunt foarte scunda. Si ar fi chiar aiurea sa umblu cu un barbat sub 1,53 m (atata am eu). Dar daca e o relatie extraordinara si vad ca el e alesul, chiar nimic nu sta in calea iubirii.

mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 7:44 am

Interesanta intrebare! Am avut iubit cat mine de inaltime si culmea aveam amandoi si aceleasi kilograme. Nu ma simteam bine. As fi vrut sa ma ia in brate. Nu putea decat sa ma ridice un pic de la sol, picioarele mele atarnand in aer apoi imi dadea drumul repede caci , dupa cum vedeam , ii era dificil sa ma tina, inrosindu-se infiorator.
Din punctul meu de vedere, un barbat trebuie sa fie mai inalt si mai solid decat femeia de langa el. Simplu fapt ca nu-si poate manifesta barbatia 100%, devine frustrat atat pentru el cat si pentru ea.
Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 3:45 pm

Dar daca el e la fel de inalt ca si tine si dupa mai multi ani devi tu mai...mare(atat in inaltime cat si in...largime)? Trebuie sa rupi relatia? (In general barbatii sunt atrasi de picioare lungi dar nici asta nu e o regula.)

Personal nu-mi doresc partenera mai inalta ca mine. Totusi consider importanta intelegerea, potrivirea de caracter...etc. Chiar daca ea in timp se schinba fizic (te schinbi si tu) ramane tot ea, cea pe care ai ales-o.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns