Acum este Mie Mai 23, 2012 8:00 pm

Ce credeti ca discuta femeile?

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 8:43 pm

De obicei atunci cand femeile se intalnesc la un suc discta despre:
-moda
-baieti
-relatii actual
si
-barfe
Care dintre aceste subiecte v-i se par mai interesante?

mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 1:58 pm

As dori sa fiu pentru o zi fata doar ca sa vad ce discuta fetele :) .Cred ca discuta la fel ca noi baietii. Depinde de fiecare de ceea ce este interesat. Nu cred ca este o regula generala sa discute, spre exemplu de moda. Em am prieteni care intr-un fel sunt obsedati de acest subiect (chiar au devenit narcisisti). Deci nu e o regula generala ca se discuta de moda sau mai stiu eu ce lucru.

Totusi datorita spiritului lor feminin cred ca sunt atrase mai mult de latura sentimentala, de substanta a lucrurilor. Poate gresesc...

Iubiti-va mult!!!
  • Member
  • Replici:73

• Vizitator

Mesaj » Mie Oct 20, 2010 12:18 pm

popescusimona scrie:De obicei atunci cand femeile se intalnesc la un suc discta despre:
    -moda
    -baieti
    -relatii actual
    si
    -barfe
    Care dintre aceste subiecte v-i se par mai interesante?

Ahahahha... Noroc ca, atunci cand discutati intre voi nu se vede cat sunteti de agramate.
    Zi asa... nici sa scrii romaneste nu stii, da' incolo esti desteapta foc ! Draga mea, a scrie corect in limba materna inseamna a te respecta pe tine si analfabetismul si agramatismul nu au scuze...

Subiecte asadar nu "v-i se par" ... Este inadmisibil asa ceva ! Daca citeai macar "Povesti Nemuritoare" si tot stiai sa scrii ....

Deci , in general, noua "n-i" se pare (ca sa intelegi si tu ! ) ca intrebarile tale existentiale sunt idioate ! Cui dracului i-ar putea pasa ce discuta o agramata ? :D

Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns