Acum este Mar Mai 22, 2012 5:36 pm

Credeti si sperati ca exista ceva mult mai bun ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

roska ...

Mesaj » Mar Mai 25, 2010 9:06 pm

'' Lacrimi in ploaie am varsat si durere in suflet mi-ai dat din clipa cand ai venit la mine fara nici o explicatie si ai plecat fara sa intorci capul spre mine…spre cel cu care ai impartasit rele si bune atata timp…

Ai gresit…Nici nu stiu cine este mai vinovat..tu..eu sau lumea? Totul a inceput intre noi asa brusc precum sa si terminat …distrugand o viata, distrugandu’mi inima mea si facandu’ma sa pier in intunericul aspru si dur al timpului ce trece asa greu, facandu’ma sa imbatranesc intr-o zi cat as fi imbatranit intr-o viata intreaga.

Nu port ura nimanui si doar urasc zilele cand am cunoscut..zilele cind am iubit…si de aceea voi pleca un timp sa uit de tot ce ma inconjurat aproape o viata.

Voi lasa lacrimi in spatele meu..durere..tristete..dor…dar…voi lasa ceea ce am strans eu in acesti ani. Acum poti sa plangi tu..puteti plange toti…eu am plans destul..pana cand in palma mea in loc de lacrimi am vazut sange si am simtit ca deja nu mai am lacrimi si atunci am hotarat sa plec departe de voi toti..de tine..de tot ce’mi aduce aminte..pt. a uita tot. Cei care au avut si au ceva cu mine sa fie fericiti ei.

Si tu pe langa ei. A’ti reusit sa ma vedeti doborat pt. un timp…dar pana cand credeati…?!..v’ati fi bucurat sa ma tine o viata asa..dar va’ti inselat…Roata insa se invarte si sunt convins ca fiecare o sa plateasca iar eu o sa privesc tacut fara sa fac nimic o sa privesc poate chiar zambind.

Asta este motivul pt. care am sa plec…si tot asta va fi motivul pt. care ma voi intoarce peste un timp…Sa vad cum sunteti voi fericiti..sau..poate nu…v’om vedea atunci.. Plecati de langa persoane ce va iubesc cu adevarat..si care ar fi in stare sa’si dea viata pt.voi…pt. ce??!!…credeti si sperati ca exista ceva mult mai bun..??? ''

Invatati sa va iubiti pe voi apoi incercati sa iubiti si alte peroane..multi au uitat acest lucru...iubirea dispare..interesul este in floare..Pacat de aceasta ''iubire'' pe cale de disparitie. Va pop si ''IUBITI MULT SI CU ADEVARAT '' :wink: :P
  • New member
  • Replici:8

• Vizitator

Mesaj » Joi Iun 10, 2010 8:18 am

“Sa ne asumam riscul pentru esecuri, deceptii, dezamagiri, fara sa renuntam vreodata sa cautam Iubirea. Cine nu va renunta sa caute, va invinge”. (P. Coelho, Brida)

Vizitator

Mesaj » Joi Iun 24, 2010 12:16 am

daca nu as crede ...
    daca nu as spera in ceva mai bun...
    cred ca lama unui cutit si-ar fi facut din plin treaba peste vene nevinovate ce pulsau de viata...dar asta nu s-a intamplat...pentru ca eu cred...
    eu cred...ca daca pana azi nu am gasit decat puterea sa plang pe infundate la o scena romantica dintr-un film desi era o persoana care se numea "sot" langa mine...sa plang in adancul meu cand vedeam doi oameni ca radeau si se tineau de mana...desi eu eram la brat cu cel ce se numea"sot"...sa plang cand ma intorceam pe cealalta parte si strangand in brate perna ma intrebam daca e posibil sa existe ceva mai bun...si daca da, oare merit?...
    si am visat ca alergam desculta prin iarba umeda..si petale de flori roze..bleu..vernile..curgeau din cer...si alergam...si un unicorn a aparut dupa un copac...alb..alb..maiestos..bland...
    atunci am stiut ca viata are culoare si ca eu doar uitasem asta...
    atunci am stiut ca exista blandete in lume...doar ca nu o mai intalnisem de prea mult timp ca sa mai stiu cum e ...
    atunci am simtit ca pot spera mai mult...si sper chiar si acum desi au trecut ani...
    dar cred...ca voi gasi acel nufar plutind pe mlastina junglei in care traiesc...
    fara acest cred...poate as deschide un sertar din bucatarie ...si as lua ceva din el pentru ultima oara....nu ar fi trist ca acel nufar sa se stinga singur ...
    deci cred....

Vizitator

Mesaj » Joi Iun 24, 2010 12:33 am

dar referitor la ce a scris un pic mai sus...roska...
    daca nu a vazut ...nu a simtit ...nu a pipait ce era bun la tine...e pentru ca pentru ea avea alte valori...sufletul tau a plans poate de ciuda ca ea nu a inteles unde ai pus-o in ochii tai..poate pentru ca unele goluri se umplu cu lacrimi...la inceput sunt lacrimile apoi ele se retrag si apare pustiul apoi deodata in pustiu un fir de iarba coloreaza peisajul dandui viata...
    doar ca trebuie sa astepti ...sa speri ...sa crezi...
    mereu este o carte care e mai buna si asteapta in raft sa o citesti...pagini moi ...miros de blumb...caldura cuvintelor...o strangi la piept involuntar...si acel tot cu coperta te face sa inchizi ochii si sa aluneci in lumea viselor...

roska ...

Mesaj » Vin Iun 25, 2010 3:28 pm

...Am tot asteptat..am tot sperat..am tot crezut...dar...dar..oare cand cele asteptate, sperate se va intampla ?? Traim intr-o lume nebuna..o lume ce a uitat sa mai stie ce este cu adevasrat '' iubirea '' dragostea .Pacat ca azi sunt asa de putini care mais tiu sa priveasca o persoana dupa sufletul pe care al are.. :roll:
  • New member

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 1:29 pm

Cred ka la momentul aktual iubirea de catre multi tineri e lasata in umbra, de ce?
    multi intr-o relatie se bazeaza mai mult pe sex decit pe o dragoste adevarata si pura...
  • Member
  • Replici:24

• roska ...

Mesaj » Sam Iun 26, 2010 4:06 pm

Ai mare dreptate viktor..Azi este democratie...libertate...facem ce vrem si ce nu vrem..Azi nu mai iubim si nu mai punem suflet...cautam decat distractia la maxim ( e normal ca suntem tineri ) cautam viata cat mai simpla si luxoasa ( masini de fite ,bani ,etc...etc..) .Iubirea este un cuvant din trecutul indepartat...azi nu mai cautam persoana pe care sa o iubim..langa care sa ramanem..cu care sa intemeiem o familie...Azi cautam cat mai multe femei ca albumul sa fie cat mai gros cu trofee cat mai multe..prin asta se mandreste ''barbatul'' in ziua de azi..iar ''femeia'' prin cati mai multi cu bani :)).
    Mai rar azi sa gasesti pe cineva care sa priveasca in sufletul tau si care sa se gandeasca la o familie alaturi de tine si nu sex si doar sex. :wink:
  • New member

• Vizitator

Mesaj » Dum Iul 04, 2010 8:32 pm

Exista...sigur!

Si tocmai faptul ca stim ca exista ceva mai bun , iar daca nu stim intuim, ne face sa incetam de a mai iubi cand consideram ca ne risipim in zadar si ne dezleaga fiinta de acea dependenta iubire...pentru a o pregati pentru altceva mai bun.

Faptul de a-ti da o sansa...te face sa incetezi de a mai fi legat..si incerci sa iti gasesti un alt drum...la capatul caruia speri ca exista ceea ce iti doresti, implinirea ta Dezlegarea incepe cu mult inainte de a te rupe fizic... poate incepe chiar atunci cand consideri ca este inca bine...cand ii privesti spatele intors spre tine...si ti-ai dori din suflet sa ii privesti chipul, cand te uiti lung la el si el priveste cu insistenta in alta parte.

Exista un proces de transformare...ce dureaza ,in functie de evolutia spirituala a fiecaruia ,mai mult sau mai putin, dar invariabil..duce spre MAI BINE !.Si daca ne-am folosi intuitia, si am crede mai mult in ceea ce simtim...decat in ceea ce este palpabil...atunci am sti. ca procesul de rupere a inceput...si ...nu exista cale de intoarcere...ca este rau....si ca va fi mai BINE...pentru ca este in natura firii noastre ...sa avem grija de noi...si sa evoluam !

boghea ...

Mesaj » Dum Dec 19, 2010 10:16 am

Ai crezut în fericire
    înainte ca Destinul să-ti răscolească dezamăgirea.
    Ai crezut în speranţă
    Înainte ca Viaţa să te-nveţe ce e singurătatea.
    Ai crezut in iubire
    Înainte ca Vântul să-ţi îndoaie aşteptările
    Ai crezut in destin
    După ce Plânsul şi-a spus povestea.
  • Member
  • Replici:49

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns