Ai gresit…Nici nu stiu cine este mai vinovat..tu..eu sau lumea? Totul a inceput intre noi asa brusc precum sa si terminat …distrugand o viata, distrugandu’mi inima mea si facandu’ma sa pier in intunericul aspru si dur al timpului ce trece asa greu, facandu’ma sa imbatranesc intr-o zi cat as fi imbatranit intr-o viata intreaga.
Nu port ura nimanui si doar urasc zilele cand am cunoscut..zilele cind am iubit…si de aceea voi pleca un timp sa uit de tot ce ma inconjurat aproape o viata.
Voi lasa lacrimi in spatele meu..durere..tristete..dor…dar…voi lasa ceea ce am strans eu in acesti ani. Acum poti sa plangi tu..puteti plange toti…eu am plans destul..pana cand in palma mea in loc de lacrimi am vazut sange si am simtit ca deja nu mai am lacrimi si atunci am hotarat sa plec departe de voi toti..de tine..de tot ce’mi aduce aminte..pt. a uita tot. Cei care au avut si au ceva cu mine sa fie fericiti ei.
Si tu pe langa ei. A’ti reusit sa ma vedeti doborat pt. un timp…dar pana cand credeati…?!..v’ati fi bucurat sa ma tine o viata asa..dar va’ti inselat…Roata insa se invarte si sunt convins ca fiecare o sa plateasca iar eu o sa privesc tacut fara sa fac nimic o sa privesc poate chiar zambind.
Asta este motivul pt. care am sa plec…si tot asta va fi motivul pt. care ma voi intoarce peste un timp…Sa vad cum sunteti voi fericiti..sau..poate nu…v’om vedea atunci.. Plecati de langa persoane ce va iubesc cu adevarat..si care ar fi in stare sa’si dea viata pt.voi…pt. ce??!!…credeti si sperati ca exista ceva mult mai bun..??? ''
Invatati sa va iubiti pe voi apoi incercati sa iubiti si alte peroane..multi au uitat acest lucru...iubirea dispare..interesul este in floare..Pacat de aceasta ''iubire'' pe cale de disparitie. Va pop si ''IUBITI MULT SI CU ADEVARAT ''