Acum este Sam Feb 11, 2012 12:07 pm

Ce crezi tu despre femei ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 9:20 pm

Daca esti barbat, te-as intreba ce crezi tu despre femei ? Poti trai fara o femeie langa tine ?

• Site Admin
  • Replici:757

• Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 4:03 pm

chiar daca sunt femeie imi permit sa raspund la intreare..nu, nu sunt lesbiana :D
    Dar asa cum o femeie se simte singura si neimplinita fara un barbat alaturi de ea , banuiesc ca si orice barbat sanatos si intreg la minte s-ar simti la fel fara compania unei femei

Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 5:41 pm

eu cred ca femeia in viata omului este totul, deoarece nu prea poti avea o viata frumoasa daca nu ai alaturi de tine o persoana iubita. In concluzie, noi barbatii am fi morti fara femei.

Vizitator

Mesaj » Lun Iul 26, 2010 10:11 am

Faci bine sa fii atat de sincer razvanutzu;).Noi femeile avem rolul nostru important precum si voi aveti rolul vostru poate si mai impoartant.Femeia isi are locul bine meritat langa tine si cand esti trist si cand esti fericit!

Mesaj » Mar Iul 27, 2010 6:19 pm

eu unul cred ca ar trebui sa apreciem femeile pt ceea ce sunt, nu toate sunt la fel precum nici noi nu suntem la fel.... si ar trebui sa le tratam frumos cu un zambet nu cu indiferenta, si sa le apreciem atunci cand trebuie nu dupa....
  • Member
  • Replici:10

• Mesaj » Sam Aug 28, 2010 2:22 pm

sunt de acord cu ce spune :catalin_sb ...dar as vrea sa completez si eu cu ceva:femeia este creata de Dumnezeu pt a fi un ajutor potrivit pt acel barbat care o va lua de nevasta!
  • New member
  • Replici:7

• mystep ...

Mesaj » Lun Aug 30, 2010 12:59 pm

Eu consider ca atat femeia cat si barbatul sunt pe picior de egalitate. Avem toti doua maini si doua picioare, o gura....un sex , masculin si respectiv feminin si clar, unul fara celalalt n-am putea procreea si n-am putea trai. Ne completam reciproc si nu degeaba TOTI spunem si barbati si femei ca ne dorim sa intalnim jumatatea. Avem nevoie unii de ceilalti pentru a fi doua jumatati ce se intregesc si devin o putere. In concluzie,suntem la fel de importanti!
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 1:05 pm

Ce cred eu despre femei? Uauuu....!

Incearca sa rupi une-i ramuri un trandafir. Ai grija trandafirii au spini. Spinii pentru plante sunt rezerve de apa. Acolo isi cumuleaza plantele de acest gen apa pentru a face fata une-i perioade secetoase. Ce reprezinta apa? Pai reprezinta viata. Fara ea n-am exista. Spinii reprezinta independenta fata de un mediu extern.
    Daca nu vrei sa te ranesti, prinde ramura si rupe-o mai aproape de floare. Acolo spinii sunt mai moi, sunt mai fini si nu te vor rani.

Femeia e ca un trandafir. Nu te arunca nebuneste ca s-ar putea sa suferi. Iubeste-o, dar lasa-i libertatea, ca acest spin se va intoarce impotriva ta. Libertatea e apa vie care-i da puterea de a merge mai departe, de a-si face o cariera, de a-si cauta locul ei in societate. Apropiete de floare, de sufletul ei si cauta sa o intelegi, sa ai incredere in ea, sa o respecti.

Eu am respectat si voi respecta intodeauna femeia desi tot ea ma facut sa sufer. E doar un pret care nu cred ca e destul de mare. Intr-un fel suferinta te intareste. Deci e un lucru bun.

Si totusi...Ce credeti voi despre femei si nu ce considerati ca ar trebui sa fie femeia? Este femeia din societatea de astazi mai evoluata? Este mai egala cu barbatul? Este mai materialista? Isi doreste doar tipi cu masini? Mai poate fi femeia acel ceva ce te face intreg? Mai poti cuceri femeia cu o vorba dulce sau...cu o floare? Ea mai poate sa sacrifice totul pentru tine, un tip neinsemnat dar cu un suflet mare si o inteligenta sclipitoare?

Baieti, raspunde-ti va rog la aceste randuri. Sunt curios.

Iubitiva mult!
  • Member
  • Replici:73

• Mesaj » Mie Oct 12, 2011 11:09 am

Femeia este tot cei mai frumos pentru fiinţa umană bărbătească, ea e o parte a creaţie/evoluţiei noastre şi trebuie preţuită & protejată de bărbat cu orice preţ findcă ea e totul pentru el, ea te face să te simţi bine doar ştind că există, doar privind-o ea te face fericit, doar trăind lîngă şi cu ea în viaţă te umple de bucurie şi dăruinduţi copii ce te vor ajuta atunci cînd trebuie, deci şi sfatul meu e să "IUBIŢI FEMEIA" şi încercaţi să o înţălegeţi şi vă veţi convinge findcă aşa trebuie.
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:23

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns