Acum este Sam Feb 11, 2012 4:53 am

cui pe cui se scoate???

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Aug 29, 2010 12:48 pm

De ce unora dintre barbati li se pare ceva atat de normal si de firesc sa insele intro relatie si ,totusi de ce reactioneaza atat de graf la aflarea vestii ca sunt inselati ???

mystep ...

Mesaj » Lun Aug 30, 2010 1:07 pm

Nu cred ca tine de natura lor. Cred ca tine mai mult de caracter. Unul este mai usuratic si isi doreste sa incerce cat mai multe, altul a pus ochii pe una si vrea sa fie, mereu, doar cu ea. Nu cred ca-i o regula general valabila.

Cat despre inselat...atat femeile cat si barbatii iarta sau nu.
Cunosc si femei si barbati care n-au putut trece peste o infidelitate, cum cunosc atat persoane de sex feminin cat si de sex masculin care au iertat si au trecut peste, iubindu-si in continuare partenerul si traind alaturi de el sub acelasi acoperis pana la adanci batraneti.
Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 6:35 pm

Sunt si eu tot barbat si pot sa spun cu mana pe inima ca nu am inselat niciodata. Nu pot sa spun ca nu am avut ocazia, ba chiar mi s-a si oferit ocazia sa insel chiar pe fata. Relatiile n-au mers pentru ca n-au mers dar nu pentru ca as fi inselat eu. In momentul in care ti la o persoana cu adevarat nu cred ca o mai poti insela.

E unul din principiile mele sa respect femeia. Cu atat mai mult sa-i dovedesc respectul si aprecierea. Nu as fi in stare sa insel dar nici nu-mi doresc sa fiu inselat. Pentru mine la prima abatere iei verde. Deci...

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 8:34 am

Subscriu!

Oricat de mult ai iubi pe cineva, daca l-ai prins ca a calcat stramb, este istorie. Cel putin pentru mine! Uit de existenta lui. Nu vreau sa ma stiu de el. L-am ieratat dar relatia cu el, dupa cum am spus, este istorie. Daca a inselat odata, o va face la nesfarsit.

Aveam un amic care si-a insealt iubita doar ptr ca o iubea prea mult. :lol: Era un pretext cu siguranta pentru a mai incerca si o alta. El mi-a povestit ce era in mintea lui.
    Isi dorea sa vada daca, indragostit lulea fiind, are puterea de a calca alaturi. A putut! A avut remuscari. Oare isi mai aveau rostul? Clar -nu! O facuse constient, voit, aiurea. O tampenie!
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Vin Sep 17, 2010 5:09 pm

Nu am nici macar urma unei presupuneri ca predispozitia masculina spre inselat e..programata genetic,dar sunt convinsa ca e tare comod-o,da,si util-sa gaseasca un asemenea pseudoargument.Avem asa o apetenta sa justificam orice,oricand si-eventual -oricat!Tot ce tine de pozitionarea lor in aceasta spinoasa problema a fidelitatii le este in maaaare masura facilitat de noi,dragutele mele!Baiatul mamei-pentru care niciuna nu e suficient de buna,fratele careia ..."o nemernica nu i-a inteles sufletul",partenerul prea obosit si solicitat sa ne mai fie alaturi altfel decat ca prezenta fizica(si ce absenta ecraneaza aceasta aparenta prezenta!)...si lista ar putea continua.Nu prea ne asumam propriile contributii la ...deschiderea lor catre multiplicitati experimentale in domeniu.

Mesaj » Lun Dec 27, 2010 4:30 pm

lordrazz scrie:De ce unora dintre barbati li se pare ceva atat de normal si de firesc sa insele intro relatie si ,totusi de ce reactioneaza atat de graf la aflarea vestii ca sunt inselati ???

li se pare firesc pentru nu le pasa de persoana de langa el sau pur si simplu s.a plictisit si cand se descopera ca e inselat intervine orgoliul
  • New member
  • Replici:3

• Vizitator

Mesaj » Mie Mar 23, 2011 11:34 am

Parerea mea in legatura cu inselatu e alta noi avem impresia ca multe femei ne inseala si ca merge continuu dar nu e asa daca ai gasit pers potrivita pentru u nu te inseala dar problema e urmatoare unii inseala doar ca sa se simta superiori si sa le arate altora ca vai de capu lui ce a facut si cum citeam mai sus oricine inseala odata si e ierta va mai insela odara (era vorba despre cine calca stramb ramane istorie).

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns