Acum este Sam Feb 11, 2012 12:07 pm

Culoarea ochilor la barbati, femei

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Vin Apr 30, 2010 6:54 pm

Ce culoare doresti sa aiba ochii partenerului tau ? De ce ai o preferinta pentru acea culoare ? Crezi ca ochii tai au ceva care pot influienta viitoarea / actuala ta relatie de iubire ?

• Site Admin
  • Replici:757

• Vizitator

Mesaj » Lun Mai 31, 2010 2:42 pm

Cu siguranta orice femeie are preferinte in ceea ce priveste culoarea ochilor la barbati.
    Ochii sunt ferestrele sufletului. Mie imi plac barbatii cu ochii negrii. De ce? Mi se par mai atragatori, profunzi. Acestia cand se indragostesc sunt in stare sa transfere intreaga pretuire de sine catre persoana iubita.

Cat despre ochii mei, caprui, ..mda, "fura inima oricui". Pot spune ca poate influenta actuala mea relatie de iubire. De foarte multe mi s-a spus ca mi se poate citi dragostea, inocenta, dar mai ales sclipirea din ochii. Sunt o persoana plina de viata, romantica si asta se poate vedea in ochii mei. Chiar daca incerc sa ascund ceva, ochii ma tradeaza si asta pentru ca, ochii caprui sugereaza privirea catifelata si inocenta unei caprioare.
    Intr-adevar, culoarea ochilor iti poate dezvalui personalitatea.

Mesaj » Mar Iul 20, 2010 6:53 am

Nu cred ca este un aspect important intr-o relatie...adica nu mi-as alege partenerul doar pentru ca are ochii negri, sa fim seriosi
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Sam Iul 24, 2010 7:04 pm

ochii sunt un punct de atractie pe care punem de multe ori accent dar nu intotdeauna trebuie sa conteze asta.Spre exemplu eu intotdeauna spuneam ca partenerul meu de viata trebuie sa aibe ochi albastri si sa fie blond sau brunetcu ochi verzi dar s-a intamplat ca baiatul cu care am acum o relatie este saten si are ochi caprui si il consider cel mai frumos.Perfectiunea nu sta in culoarea ochilor ci in suflet!

Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 6:35 pm

sincer nu cred...de exemplu eu am ochii caprui.despre ei se spune ca sunt iubitori dar stiu si alte persoane care ii au la fel insa sunt inselatori :lol: acum...fiecare are cate o parere :mrgreen:

mystep ...

Mesaj » Dum Aug 15, 2010 11:53 am

Culoarea ochilor nu are importanta. Cu toate acestea, multi oameni au o anumita preferinta in ceea ce priveste culoarea. Personal, ma atrag ochii expresivi, frumosi. Culoarea ma atragea foarte mult in adoloscenta. O preferam albastra!

Odata cu inaintarea in varsta pot spune ca m-am maturizat descoperind ca nu este un detaliu important o anumita nuanta.Privirea unei persoane poate spune multe: teama, iubire, supunere, atasament, culoarea ochilor accentuand frumusetea unui om.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Mesaj » Vin Noi 25, 2011 8:51 am

Ce culoare au ochii...un detaliu puţin important. Interesul este spre ce culoare are sufletul. Dacă sufletul este negru acea persoană nu are ce căuta în preajma ta.
  • Member
  • Replici:126

• Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns