Acum este Mar Mai 22, 2012 5:41 pm

Cum se cucereste un barbat ? Cum sa cuceresti o femeie ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Iun 18, 2009 11:01 am

in primul rand trebuie sa o cunosti sa vezi cei place ce isi doreste,si apoi sa fii tu insuti cred ca ii va placea mult mai mult de tine daca vede ca nu esti prefacator iar apoi se vor putea cunoaste mai bine si va putea pune barbatul alte metode in aplicare de a cuceri femeia de exiesirile in locuri romantice,flori,vorbe frumoase.....
  • Member
  • Replici:38

• ralu ...

Mesaj » Joi Iul 02, 2009 8:22 am

Ca si in alte aspecte ale vietii si in formarea unui cuplu functioneaza legea rezonantei. Adica, daca cei doi parteneri (indiferent de varsta) au preocupari si aspiratii comune, aceeasi atitudine in fata vietii, aceleasi ganduri, emotii, sentimente, etc. Pe scurt, totul se rezuma la ... vibratie. Asa cum se spune in biblie "la inceput a fost cuvantul" si intr-o relatie se poate spune prin analogie ca "la inceput a fost vibratia". Adica acea subtila si dulce muzica a inimii care ne da aripi sa zburam si sa ne indragostim. Ori cand ne indragostim, nimeni si nimic nu poate sta in calea noastra si asta dintr-un motiv foarte simplu: suntem "orbi" si "surzi". Totul in jurul nostru este ... altfel. Pentru ca atunci cand esti indragostit esti pe jumatate ... eliberat spiritual. Respiri ... iubire. Esti iubire. Te simti mult mai aproape de Dumnezeu. Te simti implinit. Te simti ... ACASA!!! Revii acasa la esenta ta divina - sufletul. Are loc atunci un adevarat miracol: vibratia fiintei tale se schimba si astfel ai acces la o dimensiune superioara care iti va permite "amintirea de Sine" si simtirea prezentei lui Dumnezeu in inima ta si pretutindeni in jurul tau. Traiesti atunci o adevarata revelatie. Aceasta este in opinia mea definitia fericirii. Si deopotriva sansa pe care un om o are de a evolua spiritual. Aceasta este de fapt menirea unui cuplu, a unei relatii de iubire autentice. Si inca ceva interesant: atunci cand daruiesti iubire, in egala masura acea iubire ti-o daruiesti si tie ...
  • New member
  • Replici:4

• mozes ...

Mesaj » Dum Iul 12, 2009 2:18 pm

Nu este greu daca stii ce trebuie sa faci! Este mai greu pana inveti sa o cunosti. Te intereseaza placerea ei, nevoile ei si nu esti doar concentrat pe ce vrei tu de la ea. Fi deschis cu ea, fi autentic, fara vrajeala! Vrei o relatie cu ea nu o prada usoara. O femei poate citi foarte usor daca o placi cu adevarat sau nu si daca vrei doar sa folosesti sau chiar iti place de ea si o vrei cu totul. Gaseste lucrurile care va apropie, ce aveti in comun si faceti-le impreuna. Pentru asta trebuie sa fi sincer interesat sa-i cunosti lumea ei si sa te implici in ea. De asemenea da-i si ei voie sa iti cunoasca lumea ta, implic-o in activitatile tale, in programul tau.
    Fi interesat sincer sa o cunosti, fa-o sa se simta SPECIALA (foarte important) si vei fi si tu special pentru ea. Daca are ce-si doreste fi sigur ca vei primi inzecit din partea ei. Nu te mai gandi la cum sa faci sa ajungi cu ea cat mai repede in pat.
  • Member
  • Replici:29

• Mesaj » Sam Aug 08, 2009 3:42 pm

gaby_rus scrie:Intr-adevar un barbat se cucereste foarte usor de catre o femeie care este sociabila,da dovada de inteligenta,de putin umor fin etc.Dar ce te faci cand dupa un timp realizezi ca toate acestea nu au fost decat o masca pt. a te seduce?

depinde acum nu neaparat ca el se cucereste mai usor poate fi si asa si asa poate ei ii place de tine si tie nu asa ca nu ar mai merge...
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Sam Aug 08, 2009 9:46 pm

sa incerc sa dau si eu cu parerea ... pai nu ? sa cuceresc o femeie pai cred ca in primu rand trebuie s afiu eu asa natural cum sunt sa nu fiu prea exgerat sa fiu. spuntan sa fiu eu insumi .... pentru ca mai tarziu va vedea ca nu esti pe cine cauta asa ... sa stie cu cine sta de vorba.. ma rog apoi vine cele stiute sa mai vine si imaginatia ta sa o surprinzi ...
  • Member
  • Replici:34

• sdvio ...

Mesaj » Lun Aug 17, 2009 12:40 pm

Cu gesturi frumoase se cucereste o femeie si mai ales daca esti un barbat serios ,ea va vedea ca vrei o relatie serioasa.
  • Member
  • Replici:30

• Anterior

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns