Acum este Mar Mai 22, 2012 5:43 pm

Cum ne decoram casa?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 1:15 pm

Fie ca avem o casuta micuta si cocheta, un apartament , sau casa sau garsoniera, cu totii ne place sa o decoram dupa bunul nostru plac, pentru ca in casuta noastra ne place sa ne simtim bine, relaxati, departe de stresul cotidian. Fiecare dintre noi este diferit si ii place sa-i decoreze casa dupa gusturile sale. Iar aici putem posta ideile noastre cu privire la decorarea interioarelor , precum si fotografii pentru inspiratie.

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 1:17 pm

Fiindca tot am deschis acest topic , o sa incep eu cu cateva idei de a decora o sufragerie. Eu iubesc la nebunie stilul vechi,baroc in ceea ce priveste mobila .
Iata o fotografie care mi se pare foarte interesata...ideea de a imi decora astfel sufrageria imi surade foarte mult.
Fisiere atasate
oglinda_0.jpg
oglinda_0.jpg (46 KiB) Vizualizat de 171 ori

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 1:24 pm

sper ca in curand sa-mi pot decora casa asa cum am visat dintotdeauna, cu o baie ca desprinsa dintr-o poveste cu printese, cu mici colturi de relaxate , plasate strategic langa o fereastra luminoasa ..sau iarna langa semineu, cu focul troznind alene...iar eu sa stau intinsa pe canapea si sa-l privesc....deja visez la acel moment..
am cules cateva poze pentru insipiratie
Fisiere atasate
country-living-room_11281318.jpg
country-living-room_11281318.jpg (49.34 KiB) Vizualizat de 171 ori
baie de vis.jpg
baie de vis.jpg (72.22 KiB) Vizualizat de 171 ori

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 1:42 pm

Iata alte idei de decorare a livingului, asta doar daca iubiti barocul...eu sunt innebunita dupa asemenea mobila. De fiecare data cand am vizitat prieteni care au sufragerii astfel decorate, de fiecare data am avut impresia ca intru intr-un palat, chiar daca casa, in sine era ori mica , ori veche. Decorul schimba in totalitate infatisarea unei case.
Fisiere atasate
mobilier_baroc.jpg
mobilier_baroc.jpg (14.85 KiB) Vizualizat de 170 ori
17-dar-ayniwen-sallon-colonnade.jpg
17-dar-ayniwen-sallon-colonnade.jpg (24.43 KiB) Vizualizat de 170 ori

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 6:17 pm

Cum ne decoram dormitorul? Spatiul intim unde ne petrecem fiecare seara, il dorim a fi cat mai cald si primitor."Cuibusorul de nebunii " trebuie sa fie putin mai special fata de celelalte camere: intim, retras sau plin de culoare, sobru sau iesit din comun, insa intotdeauna sa respecte gusturile noastre.
Iata cateva idei de decorare a dormitorului:
Fisiere atasate
3447515957_581e969e69.jpg
3447515957_581e969e69.jpg (41.31 KiB) Vizualizat de 169 ori
deco1_chambre_chambre_a_coucher7.jpg
deco1_chambre_chambre_a_coucher7.jpg (32.93 KiB) Vizualizat de 169 ori
3447505277_c5258eb5bf.jpg
3447505277_c5258eb5bf.jpg (49.05 KiB) Vizualizat de 169 ori

Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
    Replici
    Vizite