Acum este Mar Mai 22, 2012 5:47 pm

Cum ti-ai dori sa fie barbatul sau femeia vietii tale ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 10:33 am

Cum ti-ai dori sa fie barbatul sau femeia vietii tale ? Sa spunem ca ai putea visa cu ochii deschisi, scriind in acelasi timp. Descrie-ne cum vezi tu persoana potrivita pentru tine ? O femei sau un barbat caruia ii poti fi fidel, fidela, toata viata intr-o relatie de dragoste. ...
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• felixx ...

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 8:46 pm

ATENT, ATENT, ATENT. Sa nu uite sa fie barbatul pe care l-am cunoscut .....sa nu uite sa ramana la fel de curtenitor, sa nu uite ca este BARBAT si chiar si prietena, sotia trebuie curtata si cucerita permanent, pentru ca o femeie pe care o cuceresti permanent nu se lasa "cucerita" de altu :P :P .
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 2:45 pm

Cum ti-ai dori sa fie barbatul sau femeia vietii tale? Zilele trecute, auzeam discutandu-se la TV, referitor la cupluri, barbatul si femeia, relatia intr-un cuplu si cel mai interesant, cum si ce imprumuta fiecare dintre cei doi partneri de viata unul de la celalalt, asa incat dupa ani de convietuire impreuna, ajung sa imprumute pana si caracteristicile fizionomice, nu numai cele sufletesti si emotionale. De aici as vrea sa plec cu raspunsul la aceasta intrebare. As vrea sa mai adaug ceva interesant...Un mare poet basaabean, participa la nunta a doi tineri din familii cu un anumit statut social in Moldova, la sfarsitul Tainei Cununiei, a fost invitat sa tina o scurta cuvantare. Linistit, acesta a iesit in fata participantilor si cu voce calda si calma le-a zis urmatoarele celor doi tineri casatoriti: in relatia de casatorie va sfatuiesc sa ”innebuniti pe rand” asa incat daca unul dintre voi ”innebuneste”, celalalt cu mult calm sa restabileasca linistea in sanul familiei, acelasi lucru sa-l faca si celalalt partener la momentele de tensiune. Un lucru va sfatuiesc, a continuat sa zica poetul, niciodata sa nu ”innebuniti” amundoi oadata caci, atunci familia se va destrama. Mai auzi spunandu-se, ca nu este familie necertata. Eu ma intreb, chiar pot fi evitate tensiunile, chiar si rare din sanul familiei? Oricat s-ar incerca, nu cred ca se poate, insa ce cred, este faptul ca daca iubesti, ierti, daca ierti, uiti si daca uiti, totul este ca la inceput. Eu vad relatia dintre doi oameni ca o ”intrecere”, care iubeste mai mult pe celalalt. Cum sa fie atunci barbatul sau femeia vietii noastre? Un om ”absolut normal”! Asa ca pare ciudat...Dar este atat de simplu...Sta in puterea noastra.
  • Member
  • Replici:10

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:27 pm

In primul rand trebuie sa fie o femeie intelegatoare, daca exista intelegere totul decurge mai usor in viata...
  • Member
  • Replici:27

• Mesaj » Dum Apr 19, 2009 4:05 pm

asa cum este parteneru asa va trebui sa fie si partenera ...daca El este serios asa va trebui sa fie si Ea si asa mai departe caci doar asa va exista un mare echilibru la nivel de cuplu ...si la fel o mare siguranta ...
  • New member
  • Replici:3

• sdvio ...

Mesaj » Lun Aug 17, 2009 1:11 pm

Sa ma indragostesc de ea,sa o iubesc si ea la fel de mine.Sa fie respect,sinceritate,seriozitate intre noi.
  • Member
  • Replici:30

• aplus ...

Mesaj » Dum Oct 25, 2009 4:58 pm

Persona cu care îmi împart viaţa trebuie să-mi fie prieten în primul rând. Doar când ea înţelege ce însemnă prietenia şi genul de sprijin care-l implică, doar atunci aş fi capabil să iubesc cu adevărat.

• Member
  • Replici:32

• Mesaj » Joi Noi 12, 2009 3:15 pm

sa ne iubim reciproc,sa nu ne mintim si sa nu fie cicalitoare.....
  • Member
  • Replici:34

• Vizitator

Mesaj » Joi Noi 12, 2009 11:05 pm

Sa existe in primul rand si apoi sa se consulte cu viitorul barbat si apoi cu ulita sau rudele.

Mesaj » Mar Mar 13, 2012 10:18 pm

Bărbatul vieţii mele este bărbatul pe care mi l-am ales, cu care am clădit o familie frumoasă, am construit o casă, şi care ştie să mă facă să zâmbesc atunci când sunt supărată, cu care savurez cafeaua dimineaţa şi ne facem planuri pentru viitor...este bărbatul care, timp de 10 ani imi spune în fiecare zi *TE IUBESC*!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns