Acum este Sam Feb 11, 2012 4:28 am

Cum se face o descriere in profil pe Internet ?

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Sam Mai 01, 2010 9:47 am

Iata cateva exemple de descrieri facute in diferite profile mai vechi pe acest site. Fiecare paragraf apartine unei descrieri. Va puteti inspira fara a copia :

Sunt un om obisnuit cu bune si rele. nu cer mai mult decit mi se poate oferi , si ofer atit cit am vreau sa acord si sa mi se acorde incredere fara limite sint sincer si vreau sa mi se raspunda la fel.

Sunt o persoana optimista care crede ca relatiile sunt importante in viata noastra si ca trebuie invatat din trecut dar nu trebuie sa traiesti in trecut. Sunt mutata de 2 ani intr-un oras unde am putine cunostinte si prieteni. Nu prea am timpul sa frecventez locuri unde as putea cunoaste oameni noi. Ma ghidez dupa principii in viata si cred ca asta e busola pentru fiecare om. Bucuria pentru fiecare vine din gesturi si lucruri marunte pe care le oferi si le primesti in fiecare zi.

Sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Litere si in anul 2 la Facultatea de Drept.Sunt o fire foarte deschisa si prietenoasa, ma atasez repede de o persoana dar tot la fel de repede ma detasez daca persoana respectiva imi tradeaza increderea...tind sa cred ca inca sunt naiva. Ma incred prea repede in persoane pe care doar cred ca le cunosc foarte bine, cand de fapt nu este asa, si nu numai o data am avut de suferit de pe urma acestei trasaturi de caracter pe care o am, pe care tind sa o consider ca fiind un defect...nu am o fire impulsiva, ba chiar sunt foarte calma, unii dintre prietenii mei ar spune prea calma...ma descurc in orice situatie si asta datorita firii optimiste pe care o am. Nu astept prea multe de la partenerul meu...ci doar sa fie sincer, si sa fie doar pentru mine, pentru ca si eu la randul meu voi fi doar pentru el.

Sa nu uiti ca sunt putini oameni ce au prieteni adevarati . Daca te regasesti printre ei ai grija de prietenul tau . Nu iti ia mult timp sa-l cunosti si sa-l iubesti . Dar iti va lua o vesnicie sa-l uiti Ai grija de el pentru ca degeaba ai suflet si inima daca nu ai un prieten care sa le vindece atunci cind cineva le raneste

Sunt un baiat sincer iubesc tot ce este frumos.... imi place sa iubesc femeia care ma iubeste ce va pot sa va mai spun va las pe voi sa ma descoperiti nu imi place sa ma laud singur

Sunt o fire romantica, imi place natura, sa calatoresc, sa gatesc, sa citesc, sa ascult muzica si sa merg la teatru si la cinema. Iubesc copiii. Am o mica afacere si, in prezent, urmez cursurile de asistenta si ocrotire batrani. Imi doresc o relatie de viitor. I am romantic, I enjoy traveling, cooking, reading, listening to music and going to the theatre or to the cinema. I like nature. I love children. I have a small business in retail. At present, I am attending geriatric nursing courses. I wish for a lasting relationship.

Cifrele sunt "mediul" in care activez dintotdeauna dar arta, culorile, natura au reprezentat pasiunile mele, viata mea secreta. O companie agreabila, o conversatie, doar surprize placute.

Prea visatoare, exigenta, singura, romantica. Duc o viata normala, cu putin timp liber, cu agitatie. Mi-ar placea sa cred ca exista oameni care isi doresc o femeie pe care sa o iubeasca ca pe viata lor. Sper sa schimb cateva idei, cuvinte, ganduri cu astfel de oameni...

Un baiat simplu, fara fitze sau mai stiu ce figuri,muncitor,linistit,simpati c, 35 de ani, doresc sa fac cunostinta cu o persoana sincera si sentimentala,detasata si independenta, privind viata cu pasiune, nivel social fara importanta.Sint nascut in zodia gemeni, foarte solitar in viata, sincer, imi place sa ma plimb sa ma duc la cinematograf, sa citesc, sint curios si impart cu placere ceea ce viata ne permite.Restul ramane de descoperit :) Imi plac stelele si luna, imi place sa taiesc linistit...

Am cautat toata viata sa i fac pe cei din jurul meu sa fie fericiti.am dat gres ca asa am uitat cum e sa fii tu insuti fericita,am uitat cum e sa mai poti zambi.i mi place sa lucrez ,i mi plac oamenii,i mi place viata dar nu stiu cum sa o traiesc

Sunt o persoana serioasa. Imi place sa fiu in preajma oamenilor seriosi. Imi place sa gatesc dupa diverse retete culinare si in acelasi timp inventez. Imi place sa am mai multe job-uri.

O persoana placuta simpatik si kre stie sa puna pe primu loc placerile si dorintele iubitei sale. Sunt un barbat dinamic, glumet caruia nu-i plac secretele ,minciunile ,prefer un adevar dureros decat o minciuna gogonata ,sunt de treaba, respectuos, am cei 7 ani de acasa, sunt o fire glumeatza, calma, nu ma bag unde nu-mi fierbe oala; momentan lucrez ca agent vanzari la o reprezentanta BMW si ma simt cam singur, caut o relatie bazata pe sinceritate si dragoste; caut un barbat pasional si sincer ca mine cu care sa ma distrez la maxim; va rog sa ma contactati la tel : 0751157448

Ma consider o persoana sensibila ,sincera,educata cu un simt al umorului dezvoltat,cat despre ocupatia mea prefer a ramane confidentiala pentru moment.Doresc sa intalnesc o persoana serioasa cu care sa imi pot imparti bucuriile si tristetiile, si de ce nu casatoria. Seriozitate maxima.

• Site Admin
  • Replici:757

• Inapoi la Baiat caut fata

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns