|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 6:27 pm
Despre dragostea fata de Dumnezeu, aspecte filosofice, morale si spirituale ale dragostei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Dum Mai 30, 2010 7:35 am
Rugaciunea face parte din viata nostra fie zilnic, fie macar saptamanal. Crestinii practicanti nu pot trai fara rugaciune. Unii insa, din ignoranta, cer lui Dumnezeu lucruri desarte cum ar fi : Da Doamne sa castig bani la Loto sau la Bingo, sa i se intample ceva rau veciunului sau dusmanilor mei, etc. Uitam ca pe langa cerere, trebuie sa il slavim si sa ii multumim lui Dumnezeu pentru binefacerile primite.
Dumnezeu este iubire, asa cum ne invata Sfanta Scriptura. Dumnezeu este Bun iar bunatatea Sa nu are limite. Totusi Dumnezeu este si drept. Dumnezeu ne da ceea ce este necesar vietii, asa cun resiese din rugaciunea "Tatal Nostru" insa nu incurajeaza bogatia peste masura.
Daca esti crestin practicant, ce parere ai ? La ce fel de rugaciuni raspunde Dumnezeu ?
-
» Mar Aug 03, 2010 10:58 am
SUNT si motive pt care DUMNEZEU NU RASPUNDE LA RUGACIUNILE noastre ca de exemplu: -daca nu noi nu iertam pe cei care ne-au gresit[referinta biblica ev dupa matei cap 5 cu v22-24] -daca intre sot si sotie nu este armonie deplina[referinta biblica cartea 1PETRU (N.T) CAP3 cu v1-7] -daca suntem motivati de egoism[ referinta biblica cartea IACOV cap4 cu v 3] -daca in inima noastra lucuieste pacatul[vezi cartea psalmiilor 66 cu v18 si cartea isaia cap 59 cu v1 si 2] -daca in inma noastra este necredinta[cartea evrei cap 11 cu v 6] -daca noi nu cerem dupa voia LUI [cartea INTAIA A APOSTOLULUI IOAN CAP5 cu v 14]
-
» Sam Aug 14, 2010 7:54 pm
Dumnezeu raspunde la orice fel de rugaciune. N-are importanta daca ea este citita din cartile de rugaciune sau este spusa ca si cum ai vorbi cu El, fata-n fata. Nu calitatea rugaciunii conteaza ci calitatea ei.
Daca ruga adresata Domnului este sincera, din inima, spusa cat mai des cu putina, este imposibil ca Cel de Sus sa nu-si intoarca fata spre credinciosul Sau si sa nu-l ajute.
De multe ori, ruga poate este spusa asa cum trebuie dar ceea ce consideram ca trebuie implinit, Dumnezeu considera ca nu este in folosul nostru ca crestini, atunci El nu ti-o implineste. Asta nu trebuie sa-ti zguduie credinta, nimic nu-i intamplator si, cu siguranta, El stie ce face.
Credinta trebuie sa ramana neclintita!
Simona
-
Inapoi la Dragostea de Dumnezeu
-
- Cu ce va putem ajuta ?
de rombest » Lun Mar 30, 2009 8:03 pm
- 25 Replici
- 1530 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Lun Iun 20, 2011 1:48 am
Discutii pe alte teme
-
- prejudecati,stereotipuri-cum ne putem debarasa de ele?
de sophiemarie78 » Joi Aug 19, 2010 5:21 pm
- 8 Replici
- 772 Vizite
- Ultimul raspuns de Tarota
 Vin Feb 04, 2011 11:33 am
Despre dragoste
-
- Frumusetea trece, putem intarzia aceasta ?
de rombest » Lun Mar 30, 2009 4:32 pm
- 14 Replici
- 959 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Sam Apr 16, 2011 7:41 pm
Frumusete
-
- Cum putem cumpara mai ieftin si in acelasi timp sa ajutam?
de babyisabela » Joi Noi 24, 2011 3:42 pm
- 0 Replici
- 36 Vizite
- Ultimul raspuns de babyisabela
 Joi Noi 24, 2011 3:42 pm
Discutii pe alte teme
-
- Crezi in Dumnezeu?
de mihi » Mie Sep 22, 2010 4:23 pm
- 6 Replici
- 430 Vizite
- Ultimul raspuns de picareta