Acum este Sam Feb 11, 2012 11:50 am

Cum a fost la voi prima dragoste,primul sarut?

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 9:07 pm

Va mai amintiti?
Eu cred ca asa ceva nu se uita prea usor...nici eu nu am uitat
Va mai amintiti ce emotiiiiii doamne!tin minte ca tremuram toata...nu stiam sa sarut si imi era rusine sa nu ma pierd si sa lesin in bratele lui...desigur,dezamagirea a fost la fel de mare insa...am ramas cu amintiri placute legate de acea banca su de acel baiat!nu l-am mai vazut de mult timp insa a fost ceva foarte frumos o experiente de neuitat :D :D
Va mai amintiti?

mystep ...

Mesaj » Lun Aug 16, 2010 11:42 am

Da, imi amintesc si primul sarut si prima dragoste! Au fost pe neasteptate si sincer, chiar m-au luat prin surprindere nestiind cum sa reactionez.
Primul sarut a fost la 15 ani, cu primul meu prieten. A fost un sarut mai mult fortat, dat un pic in scarba :lol: mi se parea ceva destul de scarbos si nici nu eram prea indragostita de el.
De iubit - prin dragoste - a fost frumoasa dar platonica, il iubeam de la distanta, il urmaream si cu cat el se indeparta de mine, ma incapatanam si-l vroiam mai mult.Dragostea s-a stins asa cum a si aparut...usor, pe nesimtite..luandu-i locul o alta dragoste de data asta, mult mai frumoasa si imparatsita. :P
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns