|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 5:49 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Mai 20, 2010 11:03 pm
In ziua de azi, foarte multe cupluri se despart,mai devreme sau mai tarziu. Cel mai rau e insa cand ajung sa vada dupa ani de casnicie, eventual si cu copii, ca nu se potrivesc. Apoi fiecare isi ia viata de la capat, cu altcineva sau nu, si povestea se repeta. Normal ca cei ce au de suferit cel mai mult aici sunt copii. Oare se grabesc oamenii in iubire?
Cat ar trebui sa astepte pentru a aparea acea persoana cu care "ii e scris" sa traiasca toata viata? Si de unde va sti care este acea persoana? Pentru ca multa lume se inseala crezand ca este alesul/aleasa, urmand instinctele. Cu cat mai multe greseli in iubire, cu atat mai multa durere. Ce ar trebui sa facem sa ne gasim perechea potrivita si sa nu mai suferim din cauza iubirii?
Ultima oara modificat de babyisabela pe Mie Ian 11, 2012 5:34 pm, modificat 1 data in total.
-
» Vin Mai 21, 2010 12:08 am
Poate sunt subiectiva, insa persoana potrivita este acea femeie, sau acel barbat pentru care ti se innmoaie picioarele de emotie cand il / o vezi. Parterul / partenera potrivita trebuie sa corespunda modelului nostru ideal, altfel relatia va ajunge la esec mai devreme sau mai tarziu.
Nu admiteti compromisuri caci veti regreta mai tarziu. Desigur ca nimeni nu este perfect insa daca nu corespunde macar 80%, mai bine pui capat relatiei de dragoste respective. Ne inselam daca lasam doar inima sa ia decizia potrivita. Ratiunea are si ea un rol foarte important.
-
» Lun Aug 16, 2010 6:03 pm
Este o implinire sentimentala mult asteptata de orice individ. Atunci cand realizezi ca el sau ea este perechea potrivita exista, in primul rand, o atractie fizica vizibila, comunicarea este optima, interesele celor doi sunt comune, au subiecte de discutie, exista aceea complicitate fara a-si vorbi unul altuia. Viata sexuala este mai mult decat satisfacatoare. Totul se petrece rapid, fiecare dintre cei doi parteneri este multumit de celalalt si si-ar dedica tot timpul fiintei iubite. Satisfactia este mare si nu-ti vine sa crezi ca traiesti asa o poveste de dragosate.
Simona
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- cum iti dai seama ca ai gasit persoana potrivita?
de neifile30 » Sam Apr 17, 2010 7:54 pm
- 2 Replici
- 563 Vizite
- Ultimul raspuns de iosif
 Sam Iun 05, 2010 6:13 am
Discutii pe alte teme
-
- Mesaje de dragoste, femei barbati cauta perechea
de iubire » Sam Mai 01, 2010 2:35 am
- 1 Replici
- 1630 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Sam Mai 01, 2010 2:44 am
Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Ce varsta credeti ca e potrivita pentru casatorie?
de babyisabela » Dum Mai 16, 2010 2:33 pm
- 8 Replici
- 442 Vizite
- Ultimul raspuns de mihi
 Lun Aug 30, 2010 6:15 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- cat de greu este sa intalnesti persoana potrivita
de sophiemarie78 » Mie Aug 18, 2010 8:16 pm
- 7 Replici
- 700 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Dum Mar 20, 2011 7:39 pm
Despre dragoste
-
- ce varsta vi se pare potrivita pentru a avea un copil?
de Vizitator » Mar Mai 04, 2010 9:41 am
- 4 Replici
- 417 Vizite
- Ultimul raspuns de radu41
 Mie Oct 20, 2010 11:33 am
Casatorie, Familie, Copii
|