|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 6:36 pm
Despre dragostea fata de Dumnezeu, aspecte filosofice, morale si spirituale ale dragostei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Apr 27, 2010 9:27 pm
Fiecare crestin are datoria sa marturiseasca pe Dumnezeu oamenilor. Sectantii au mai mult zel si propovaduiesc mai mult evanghelia decat o facem noi crestinii ortodocsi, in general.
Tu cum il marturisesti pe Dumnezeu altora ? Simti binecuvantare lui Dumnezeu in viata ta ?
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 10:27 am
Simt binecuvantarea lui Dumnezeu in fiecare zi : o vad in frumusetea naturii, in gingasia animalellor, in joaca si zambetul copiilor. Simt binecuvantarea lui Dumnezeu atunci cand reusesc sa trec peste anumite probleme, tot timpul simt ca cineva ma protejeaza si ma vegheaza.
-
Vizitator
» Joi Mai 27, 2010 6:23 pm
Dumnezeu este omniprezent, El se afla in fiecare dintre noi. Diferenta este ca unii isi dau seama de asta, iar altii nu. De aceea au nevoie de noi. Dumnezeu a spus: Unde se aduna minim trei persoane, acolo sunt si eu! Nu trebuie sa te gandesti la ceea ce vei spune oamenilor, caci Dumnezeu iti va lumina mintea si iti vei gasi foarte usor cuvintele. Tot El te invata ce trebuie sa vorbesti.
Cum il martuisesc pe Dumnezeu? Le vorbesc prietenilor, cunostintelor in fiecare zi despre Dumnezeu si despre puterea pe care o are. In acelasi timp ii indemn sa se roage, sa aiba credinta si sa mearga la biserica, casa Domnului si locului unde iti poti gasi linistea sufleteasca.
Prietenii mei ma intreaba aproape in fiecare zi, cum te am puterea de a zambi mereu, indiferent de problemle pe care le am. Ei bine, raspunsul meu este: Dumnezeu, El imi da puterea necesara de a zambi si de a depasi fiecare problema, iar ceea ce mi se intampla sunt doar incercari care ma fac si mai puternica.
Cat despre sectanti, imi permit sa te contrazic. Poate au zel, dar asta nu inseamna credinta. Poti vorbi minute, ore, zile, saptamani, luni, ani insa cel mai important este mesajul pe care reusesti sa il transmiti.
Ei nu fac decat sa vorbeasca. Asta inseamna marturisire? Calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Ce fel de preoti au??
Eu sincer, nu am auzit ca un sectant sa faca minuni. Ei bine, adevaratii crestini ortodocsi, ma refer aici la preoti, au facut si inca mai fac minuni, asta numai cu ajutorul lui Dumnezeu. Ce inseamna? Ca Dumnezeu este alaturi de noi, crestini ortodocsi, ne iubeste, ne ocroteste si ne arata ca daca avem credinta, totul este posibil.
Dumnezeu este puterea mea. Si, da, il simt prezent in viata mea in fiecare clipa, si atunci cand am o problema mai grava simt cum ma imbratiseaza. Dumnezeu m-a binecuvantat inca de mi-a oferit sansa de a veni pe aceasta lume.
-
» Lun Aug 16, 2010 6:23 pm
Simt prezenta lui Dumnezeu oriunde si oricand. Pot spune ca prin discutii verbale sau pe forumuri il marturisesc pe Dumnezeu oamenilor. Tristetea ma cuprinde cand gasesc printre ei, indivizi care nu au credinta suficienta sau sunt atei. Nu imi pot crede ochilor si urechilor de ce sunt in strare sa scrie sau sa spuna unii. Imi tresare inima de bucurie, de implinire cand vad credinciosii practicanti. Am un respect deosebit pentru pusnici, calugari, preoti. Este fantastic sa uiti de cele lumesti si sa-ti dedici intreaga viata in sluja lui Dumnezeu.
Simona
-
Inapoi la Dragostea de Dumnezeu
-
- Poate fi afectat nivelul de trai de comportamentul oamenilor
de cociu » Dum Dec 20, 2009 12:37 pm
- 6 Replici
- 410 Vizite
- Ultimul raspuns de costea35
 Joi Mar 18, 2010 10:56 am
Divertisment
-