Cum sunt barbatii (vazuti de femei)?
Cineva spunea ca barbatii ar fi precum casele, dar inainte de renovare! Asta m-a cam pus pe ganduri si am inceput sa ma intreb cum sunt de fapt barbatii in ochii femeilor, in general? Investigand in stanga si-n dreapta, in loc sa ma lamuresc, m-am trezit ca plutesc intr-o ceata si mai densa decat cea in care ma aflam inainte de ancheta.
O colega imi spune ca EL a devenit omul viselor sale. Dupa divort. Cum vine asta? Imi povesteste ca l-a parasit pentru ca i se parea imatur la cei 34 de ani ai sai, ingamfat si incapabil sa inteleaga cum functioneaza lucrurile in viata, ca a stat pe bara un an de zile doar pentru ca nu reusea sa gaseasca un loc de munca la inaltimea exigentelor sale. Apoi, revazandu-l dupa ceva vreme, l-a regasit complet schimbat: si-a infiintat propria firma, este mai asezat, mai calm si pare calauzit de bune intentii in ceea ce face, doar ca si-a refacut viata alaturi de o alta femeie. Gandul ca transformarea in bine a fostului sot este de fapt meritul actualei partenere o innebuneste pe colega mea, care a inceput sa-l priveasca deja cu alti ochi. Il gaseste fascinant si cu cat isi repeta mai mult ca apartine alteia, cu atat se otraveste singura de ciuda!
Ca rezultatbarbatii sunt planete enigmatice.
O alta amica imi povesteste infuriata ca dupa prima intalnire cu un individ pe care i l-au prezentat niste colegi de facultate, acesta a inceput sa-i trimita sms-uri cu detalii sexuale explicite, mai mult decat picante, care o fac sa roseasca pana-n varful urechilor si o pun intr-o situatie stanjenitoare datorita avalansei lor zilnice. Orice tentativa de a stopa inflacararea literara a individului s-a dovedit inutilasms-urile continua sa curga cu aceeasi frecventa, iar refuzul de a-i raspunde la telefon pare ca il ambitioneaza si mai mult, iar pe ea o aduce la disperare.
Ca rezultatbarbatii sunt niste porci.
In sala de asteptare de la cabinetul dentistului meu, ascult cu interes povestea unei tinere care si-a gasit fericirea pe internet: a cunoscut barbatul frumos, bogat si destept care a si cerut-o de nevasta si urmeaza sa se casatoreasca peste trei saptamani. Intre timp el a angajat-o la firma olandeza pe care o administreaza, i-a cumparat un mini-cooper si a programat-o la dentist sa-si puna la punct dantura inainte sa plece definitov in Olanda. Toate acestea au navalit in viata ei intr-un moment in care era disperata si dezamagita de relatii nepotrivite, fara bani in pusculita si cu ceva carii dureroase.
Ca rezultatbarbatii sunt un adevarat colac de salvare.
Cine mai poate sa traga o concluzie viabila in conditiile astea?