Acum este Joi Mai 24, 2012 7:24 am

Cum vad barbatii femeia perfecta?

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Mai 21, 2010 8:55 pm

Fiecare barbat are un tipar anume pentru femeia perfecta. As vrea sa aud cateva pareri de la barbati, de ce nu si de la femei despre femeile perfecte. Ati intalnit femeia perfecta pana acum? Cum este ea? Are vreun defect? ca ma gandesc ca daca e perfecta nu are?:-? Ati avut vreo relatie cu o femeie perfecta sau doar ati intalnit-o pe strada? In ce consta aceasta perfectiune ?

O femeie poate fi perfecta din punct de vedere fizic, dar si perfectiunea este vazuta doar din partea anumitor persoane. Nu am vazut pana acum sa exista un om - femeie sau barbat- de care sa spuna o lume intreaga ca este perfect. cineva tot se gaseste sa ii gaseasca defecte indiferent cata frumusete exterioara ar avea.

Vorbind si de frumusetea interioara, acolo e cam greu sa se gaseasca perfectiune, aproape imposibil. Parerea mea este ca nu exista "omul perfect" indiferent daca este femeie sau barbat.
  • Member
  • Replici:61

• Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns