Acum este Mar Mai 22, 2012 5:56 pm

Daca sotul ramane impotent, casatoria rezista ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Dum Oct 11, 2009 8:18 am

Depinde de nevoile sexuale ale femei.
  • Member
  • Replici:55

• Mesaj » Dum Oct 11, 2009 9:33 am

Depinde de nevoile sexuale!
  • Member
  • Replici:55

• Vizitator

Mesaj » Sam Dec 05, 2009 11:56 am

daca si sotia lui e ,,impotenta,, cred ca rezista casnicia

Mesaj » Sam Dec 05, 2009 6:34 pm

Depinde de varsta sotiei si de cat mai are pana la menopauza, dar in general nu rezista decat daca isi gaseste un cocos in vecini. Asa ca sotul din discutie ar face bine sa se duca la un doctor sa vada cauza care a provocat impotenta si sa se trateze, daca mai e posibil, cu viteza maxima. Si un barbat potent se poate trezi ca sotia se cam duce in vizite si cazurile se tot inmultesc in zilele noastre, atunci ce sa mai spunem de saracul sot discutat pe forum.
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Lun Dec 07, 2009 3:51 pm

Daca este iubire se poate trece peste toate aspectele deci si peste impotenta!
    Casatoria nu trebuie sa se bazeze numai pa cele trupesti,ci inainte de toate pe cele sufletesti pe intelegere ...nici chiar pe acesta siguranta de care se tot vorbeste ,pentru ca nu stii ce-ti ofera viitorul! Poate sa vina o crunta incercare in care sa pierzi sanatatea .locul de munca si averea si atunci ce faci cu juramintul din fata altarului?la bine si la greu?
    Parca asa suna nu? si asa este corect!

Vizitator

Mesaj » Lun Dec 07, 2009 3:55 pm

Daaaa, trebuie sa reziste. O casatorie nu se bazeaza poate pe sex.

iosif ...

Mesaj » Lun Dec 07, 2009 5:05 pm

Rezista,dar nu va mai fi niciodata aceeasi.Depinde la ce varsta apare impotenta,daca e o varsta mai avansata nu e problema.
    Insa daca esti acolo ca ramai impotent la 30 de ani,nu te astepta ca nevasta sa nu caute placere altundeva,pana la urma are si ea nevoi.Te va iubi,va sta cu tine..casatoria se poate sa ramana,insa la pat..va fi la altcineva.
  • Member
  • Replici:101

• Mesaj » Joi Ian 21, 2010 9:23 pm

nu exista barbat impotent, exista femeie nepriceputa.
  • Member
  • Replici:25

• Vizitator

Mesaj » Dum Feb 21, 2010 12:13 am

...daca are ea amant bun shii el e plin de bani de ce nu...?:P...insa asea..intr-o casnicie normala...nu cred ca rezista...sexul e destul de valoros intr-o relatie...(scutiti-ma de vrajeli de gen:da dar intelegerea e mai importanta bla bla....)...intelegere nu va mai exista din moment ce u esti varza nu mai poti.....marca goluri..:P:))

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns