|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 5:23 am
Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Sep 04, 2010 9:14 am
Ne stiam de ani, stiam multe secrete una despre cealalta si ii cunosteam majoritatea iubitilor dar si ea mie. Stateam, anul trecut in vara pe plaja, amandoua sporovaind despre orice. Soarele stralucea puternic si ne era bine. Apusul era departe iar noi ne hotarasem sa stam pe plaja pana atunci. Parca de nicaieri aparuse el, un fost iubit, navigator, aratos. Era c-un prieten nu la fel de prezentabil. S-au asezat langa noi si-au inceput sa ne faca capul mare. Eram bucuroasa ca-l revad, chiar aveam o parere buna despre el si imi facea placere ca vorbim. Dupa nenumate insistente, a vazut ca nu vreau sa reincep o relatie cu el. In acele momente, a privit-o cu alti ochi pe amica mea dar nu mi-a zis nimic. Insa, acasa am primit un telefon de la individ.Imi cerea insistent numarul de telefon al prieteni mele. Mi s-a parut mizerabila miscarea lui. Am refuzat.
Intr-un final, a dat de ea. N-are rost sa mai zic cum. Nu mi-a venit sa cred cate oribilitati ii spusese despre mine, cate minciuni inventate doar pentru a se eliberare de frustrarea provocata de refuzul meu. N-a reusit sa o cucereasca dar a reusit sa o indeparteze de mine. Crezuse vorbele pline de rautate si total neadevarate. Am pierdut-o ! Am pierdut o prietenie lunga si am castigat o experienta oribila dar instructiva. Dupa un an, ne-am impacat iar ea regreta ca s-a luat dupa gura lui. Cat despre el, bine ca si-a dat arama pe fatza. Nu-l cunoscusem cu adevarat, pana atunci. Inutila frumusetea, istetimea si averea lui.
Trebuie sa fie un individ nefericit, chinuit de orgolii, nesiguranta si lipsa de maturitate. Asemenea barbati nu merita prin preajma lor femei deosebite, cu bun simt , ratiune .
Ce pot sa-i doresc?! Tot binele din lume si multa intelepciune atunci cand fac pasul spre cucerirea unei femei si cat mai putine frustrari care sa nu-i macine foarte tare orgoliul si ratiunea.
Simona
-
» Vin Sep 10, 2010 9:30 am
Dureroasa povestea ta. Imi pare rau. unii baieti nu stiu sa aprecieze o fata , dealtfel nu cred ca stiu sa se aprecieze nici pe ei insisi. Nu inteleg cum unii se lauda cu tot felul de chestii de genul: ca au facut-o si pe aia, mama ce se stie aia s-au tot felul de chestii de genul asta, in realitate ei fiind cei frustrati de incapacitatile lor.
Prietena ta pana la urma si-a dat siama de ce ii purta capul. Cel care a pierdut a fost tot el.
Iubiti-va mult!
-
Inapoi la Povestea mea
-
- Cum pot ajuta o prietena ?
de iubire » Mar Iul 20, 2010 9:24 am
- 4 Replici
- 294 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Joi Feb 09, 2012 4:28 pm
Discutii intre femei
-
- cum isi gaseste un timid prietena
de cristy_nistor » Dum Dec 04, 2011 10:34 am
- 0 Replici
- 57 Vizite
- Ultimul raspuns de cristy_nistor
 Dum Dec 04, 2011 10:34 am
Despre dragoste
-
- Poem despre cea mai buna prietena
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 156 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- Soacra - prietena sau dusman ? Soacrele si norele
de rombest » Mie Apr 08, 2009 9:58 am
- 13 Replici
- 1059 Vizite
- Ultimul raspuns de vasilepan
 Mie Dec 01, 2010 8:03 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Infidelitatea : te inseala prietena prietenul sotia sotul ?
de iubire » Joi Mai 20, 2010 11:45 am
- 1 Replici
- 748 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Lun Sep 27, 2010 6:18 pm
Despre dragoste
|