Cineva spunea odata ca daca ai o parere buna despre felul in care arati cand te uiti dimineata in oglinda vei intalni in ziua respectiva cel putin o singura persoana care sa aiba aceeasi parere. Iar aceste cuvinte s-au adeverit de foarte multe ori si cred ca frumusetea vine din interior si din siguranta de sine pe care o afisam.
Cred ca daca iti consumi energia intrebandu-te cum de altii arata asa de bine iti ramane prea putin timp pentru a face ceva ca si tu sa fii multumit de felul in care arati. Astfel, cel mai bine ar fi sa incercam sa gasim solutii pentru ca si noi sa ne simtim bine mereu in propriul corp.
Una din expresiile mele preferate si in care cred foarte mult este “minte sanatoasa in corp sanatos. Astfel cred ca nu trebuie sa neglijam un aspect foarte important si anume sportul. Exercitiile fizice, chiar si numai 10-15 minute pe zi (de preferat dimineata) iti fortifica atat corpul cat si mintea si te fac sa te simti mai bine si mai plin de energie intreaga zi. Deasemenea trebuie (chiar daca uneori este greu) sa respectam mesele principale ale zilei care sa cuprinda un meniu cat mai variat(fibre, vitamine, etc). In concluzie un stil de viata sanatos ne poate face sa ne simtim mai bine si de ce nu, mai frumosi.
Mai cred si ca este important ca macar o data la cateva zile(daca nu zilnic) sa facem ceva pentru aspectul nostru exterior, cum ar fi aplicarea unei masti sau cumpararea unui obiect vestimentar nou care sa ne puna in evidenta calitatile fizice. Poate veti spune ca aceste lucruri necesita bani multi, ceea ce nu este insa neaparat adevarat. Multe masti de exemplu pot fi preparate in casa(si personal le prefer pe acestea), iar pe internet putem gasi o multitudine de masti naturale in functie de tipul de ten al fiecarei persoane. Cat despre imbracaminte se pot gasi lucruri frumoase care sa ne avantajeze din punct de vedere fizic si care sa nu coste neaparat o avere.
Ceea ce mai pot spune in incheiere este ca fiecare om are calitati(atat fizice cat si sufletesti) pe care trebuie doar sa le descopere si sa incerce sa le puna in evidenta. Chiar daca viata v-a scos in cale multe nedreptati pana acum, incercati se le depasiti, sa mergeti mai departe si sa gasiti in sufletul dumneavoastra puterea de ajunge acolo unde v-ati propus.