Acum este Sam Feb 11, 2012 4:32 am

Detest manelele dar prietenul asculta zilnic manele

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 06, 2010 4:15 pm

"Detest, urasc manelele dar prietenul les asculta zilnic. "Acest subiect de discutie ne-a fost trimis spre a fi publicat in forum. Sunt multe cazuri asemanatoare. Fiecare baiat sau fata are gusturile sale muzicale.

Manelele dezgusta pe multi ascultatori. De ce detesta unii manelele ? Sa fie din cauza melodiilor copiate ? A versurilor incorecte gramatical ? A mesajelor pe care le transmit ? Ce este de facut daca partenerul / partenera ta, asculta manele in prezenta ta, stiind ca tie nu iti place acest gen de muzica ?

• Site Admin
  • Replici:757

• Mesaj » Lun Iun 07, 2010 3:42 pm

Doi condamnati la moarte...
    - Vreo ultima dorinta ?
    - As vrea sa ascult un disc cu Guta.
    - De acord ! Si tu ?
    - Pe mine va rog sa ma omorati inaintea lui ! :( :lol:

• Member
  • Replici:55

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 2:31 am

Nici mie nu-mi prea plac manelel , dar nu le critic pe toate caci nu toate sunt atit de proaste.
    In unele momente de singuratate sau de profunda gindire chiar si o manea iti arminizeaza prezenta!!!
  • Member
  • Replici:24

• Mesaj » Vin Iul 02, 2010 7:57 pm

Orice s-ar spune, manelele sunt o expansiune a pojarului in cuvinte, nu cred ca exista manele mai bune sau mai putin bune, toate sunt la fel, depinde doar daca esti nevoit sa le asculti si daca nu poti fugi, dar poate reusesti in final sa ocolesti locurile in care se fac auzite, chiar daca vei fi nevoit sa ocolesti padurea toata... sa definesc pe cei care gasesc placere in a asculta manele ?...cred ca nu este cazul, poate ne-am dat seama cei mai multi dintre noi, stim bine ca gusturile nu se discuta...

• Member
  • Replici:55

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 4:56 pm

Incerc sa nu judec, in intimitatea casei lui fiecare face ce vrea pana la urma, ceea ce ma deranjeaza e ca persoanele care asculta manele ii obliga si pe altii sa faca acelasi lucru prin volumul dat la maxim...poate de aici aversiunea unor persoane fata de genul asta de muzica
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Lun Sep 27, 2010 6:29 pm

Oribil, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Manelele sunt exprimarea inculturii si a prostului gust date la volum maxim. Nu trebuie sa fii filozof si nici sa ai scoli inalte sa iti dai seama de rusinea pe care au adus-o manelele muzicii orientale adevarate. E o batjocura. Eu pot spune cu certitudine ca nu as putea fi cu o persoana care asculta manele, pentru ca ar fi evident din prima ca nu ne potrivim.

iosif ...

Mesaj » Lun Sep 27, 2010 9:39 pm

Ce sa faci,manelele nu este viata mea :) E drept nu trebuie sa fii filosof sa iti dai seama ce oameni asculta acel gen.

Insa la fel am putea spune si despre cei care asculta death metal,punk,emo,goth samd.Aceste genuri nu sunt tocmai "simfonie" Nu numa manelarii pot deranja,sincer ma deranjeazeaza si cei care se cred marlyn manson sau sepultura si se apuca de urlat si spart sticle la 3 noaptea,neintelegand ca au o voce asa de falsa incat crapa toate geamurile din bloc.

Totusi fiecare are dreptul la libera alegere,exprimare.Daca doreste sa asculte manele,de mine,ata timp cat sunt cam la 500 metri distanta,chiar nu imi pasa.

Daca vine vorba de o relatie,nici nu ar exista relatie ata timp cat partenera asculta manele.
  • Member
  • Replici:97

• Vizitator

Mesaj » Mie Sep 29, 2010 8:51 pm

In ceea ce priveste death metal si goth sunt de acord: groaznice. Dar punk-ul si anumite piese emo (nu sunt adepta a genului, dar cunosc) pot fi chiar foarte melodioase si placute, atata timp cat nu zbiara nimeni in ele.

Nu se pot compara cu manelele; macar bietii emo kids si punkerii sunt coerenti si au scopuri ceva mai inalte decat a arunca cu bani pe femei si alte aberatii din acestea degradante cantate intr-o romana stricata.

Inapoi la Divertisment

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns