Sa va spun ca sotul mi-a oferit un pisoi mic, cred ca avea 2 saptamani. Eram in Belgia. Ne gandeam cum sa ii punem numele. Avea blana tigrata si dupa un "examen ginecologic" elementar am conclus ca este pisica. Am numit-o Tigruta. Asadar, lunile au trecut si noi, buni bazati ca avem o pisica. Era foarte jucausa si se obisnuise cu acel nume. Era suficient sa o strigam si venea la noi.
Ca sa nu se inmulteasca, ne gandeam a o ducem la veterinar. In ziua respectiva, cand o sa o bagam intr-o cusca mica de transportat pisici, sotul a observat ceva dubios. Pisica avea testicole. Nu a trebuit mult sa ne dam seama ca de fapt nu avem o pisica in casa ci un motan. A trebui sa ii schimbam si numele : din Tigruta in Tigrisor. Au trecut luni bune pana cand reactiona la noul nume.
Acum s-a obisnuit in Romania. ...se pare ca are si descendenti. Nu ne grabim insa cu parerile. Poate nu sunt facut de el. In lipsa unui test de paternitate, nu stim daca el este tatal pisoilor care vin prin curte. Dragostea pentru animalele de casa ne face sa ii iubim pe toti.
Este o fapta reala amuzanta. Nu este usor sa iti dai seama de ce gen / sex, este un pisoi mic.