|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 4:18 am
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mie Apr 28, 2010 12:34 pm
Sa va spun ca sotul mi-a oferit un pisoi mic, cred ca avea 2 saptamani. Eram in Belgia. Ne gandeam cum sa ii punem numele. Avea blana tigrata si dupa un "examen ginecologic" elementar am conclus ca este pisica. Am numit-o Tigruta. Asadar, lunile au trecut si noi, buni bazati ca avem o pisica. Era foarte jucausa si se obisnuise cu acel nume. Era suficient sa o strigam si venea la noi.
Ca sa nu se inmulteasca, ne gandeam a o ducem la veterinar. In ziua respectiva, cand o sa o bagam intr-o cusca mica de transportat pisici, sotul a observat ceva dubios. Pisica avea testicole. Nu a trebuit mult sa ne dam seama ca de fapt nu avem o pisica in casa ci un motan. A trebui sa ii schimbam si numele : din Tigruta in Tigrisor. Au trecut luni bune pana cand reactiona la noul nume.
Acum s-a obisnuit in Romania. ...se pare ca are si descendenti. Nu ne grabim insa cu parerile. Poate nu sunt facut de el. In lipsa unui test de paternitate, nu stim daca el este tatal pisoilor care vin prin curte. Dragostea pentru animalele de casa ne face sa ii iubim pe toti.
Este o fapta reala amuzanta. Nu este usor sa iti dai seama de ce gen / sex, este un pisoi mic.
-
Vizitator
» Vin Iul 02, 2010 8:38 pm
Si eu am patit ceva asemanator.
O cunuoasteti pe Dna.Betty? ..o pisicuta de Angora, alba cu ochii albastrii ca cerul senin, cu o "masca" echilibrata si dispusa bilateral in jurul ochilor....plina de personalitate si ..cu un potential de a se impune ce te uimea.
Doamna Betty chiar era o pisica aristocrata , plina de demnitate, calm si care isi cunoastea valoarea si nu permitea nimanui sa i-o puna la indoiala.
Doamna Betty era stapana casei si a acoperisului, Lena- un lup alsacian...era stapana curtii si conflictele se tineau lant....si, totdeauna pierdea Lena..... Cand Doamna Betty ..considera ca Lena trebuie pusa la respect...atunci demna, cu coada stufoasa miscandu-se lent ...mergea cu pasi mici ..spre Lena....Lena intepenea...si Doamna Betty isi plimba coada stufoasa pe la nasul ei...iar culmea ..umilintei..de multe ori trecea chiar printre picioarele Lenei...care nici nu schita vre-un gest de frica ghearelor si privirilor reci si ascutite ale Doamnei Betty.
Dar si Doamna Betty era "femeie"si, ca orice femeie, trebuia sa procreeze. Tristetea era ca..nu prea avea gusturi la "barbati" preferatul ei fiind un "fustangiu" chior(probabil dintr-un duel pentru o dulcinee in calduri) ...smotocit...cu pete albe lipsite de par...dar ...cum "baietii rai "atrag...si Betty cadea lata la farmecele lui...si facea copii frumosi...frumosi ....
Asa s-a nascut Daisy...o minune de puiut alb...cu o alunita neagra in coltul boticului...cu ochisori albastrii plini de uimire ...pe care o iubeam nespus...de aceea am si botezat-o Daisy(margareta)...si fiind la curte...invariabil era ca o autostrada pe care circulau regulat..cu semne de circulatie doar de ei stiute....puricii...negrii...in blanita alba...
Si o iubeam pe Daisy, si o spalam..si o hraneam...si ....pana intr-o zi cand....privind-o cu drag...am vazut ca ...un jet de urina..iesea cu avant din partea dorsala..stropind....si, am realizat ca Daisy numai Margareta nu era...si ...doarece Margareta nu are masculin...mare chin ...sa ii masculinizam numele...pentru ca era obisnuit/a cu numele de Daisy....si i-am spus dupa chinuri neuronale...Dezideriu....Nu asa ca dimininutivul putea fi Daisy...si m-am linistit pentru ca tot o iubeam pe Daisy...si tot Daisy era...asa motan cum s-a dovedit a fi !
-
Vizitator
» Dum Iul 18, 2010 7:03 am
Pentru mine, toate pisicile poarta numele de Mitzi. Nu conteaza ce sex are  . Problema apare acum, dupa ani buni de la prima Mitzi cand ne amintim de ea. Trebuie sa o asociem cu ceva, cu o poveste de-a ei pentru a sti despre care vorbim. Imi plac foarte mult pisicile negre. Poate si pentru ca primul meu motanel (aveam vreo 14 ani cand a aparut in curtea bunicii mele) era negru. Doar pe el l-a chemat Blacky. Acum am tot una neagra si, evident, o cheama Mitzi. Cred ca e fetita. E prea mica sa-mi dau seama pentru ca si eu m-am pacalit odata si m-am trezit c e motan. Btw, se pot atasa poze pe forum?
-
» Lun Iul 19, 2010 4:48 pm
eu am trei pisoi, un motan si 2 pisici...la inceput nici eu nu am fost sigura ce sex sunt insa pe masura ce trece timpul se observa foarte usor diferenta
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
-
- Avortul-un pacat greu devenit obisnuinta
de iulyan27 » Mie Oct 06, 2010 9:37 pm
- 5 Replici
- 246 Vizite
- Ultimul raspuns de Lady_Lady
 Joi Oct 14, 2010 6:43 pm
Divertisment
-
- Topul piĊ£ipoancelor ce au devenit vedete pe spatele amorezil