Acum este Mie Mai 23, 2012 6:23 pm

Ce discutii au barbatii despre femei ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Lun Mai 17, 2010 3:04 pm

Sunt tare curioasa, atunci cand baietii se duc la o bere " ca baietii " :D discuta despre femei? Eu sunt convinsa ca da, dar as vrea sa stiu cateva subiecte de "barfa" . Barbatii ne critica pentru ca barfim mult, dar ceea ce fac ei se numesc "discutii" :D :roll: Doar cateva idei as vrea de discutii intre barbati :wink:

In general barbatii nu recunosc ca si ei barfesc, dar cum noi vorbim despre vreo rochita frumoasa vazuta in vitrina unui magazin, sau niste pantofi superbi ce i-am trecut deja pe lista de cumparaturi, ei isi incep discutiile despre masini, cum ar vrea si ce ar vrea si ce mai e la moda referitor la acest subiect... si sa nu uitam de discutiile despre femei, mai ales cand stau la o cafea la terasa si privesc cum le defileaza prin fata tot felul de doamne si domnisoare care mai de care. Discutiile barbatilor despre femei sunt interminabile...dar cred ca este si invers :D
Ultima oara modificat de babyisabela pe Mie Ian 11, 2012 5:04 pm, modificat 1 data in total.
  • Member
  • Replici:61

• iubire ...

Mesaj » Lun Mai 17, 2010 8:58 pm

Ma indoiesc ca barbatii vor incepe o discutie prin a remarca calitatile intelectuale ale unei femei. Femeile, sunt pentru barbati, in primul rand niste prazi, mi mult sau mai putin usoare.

O femeie este deseori vazuta ca fiind sau nu BUNA de adus in pat, sexy sau nu. Barbatii stiu ce vor : sa se culce cu femeile. Instinctele primare domina caracterul multor barbati. :lol:

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Sam Iul 24, 2010 7:12 pm

prietenul meu mi mai spune ca mai sta cu baietii la o bere si mai trece cate o tipe toti spun cate ceva despre ea,unele lucruri nu prea "elegante" pentru a le pronunta.baietii mereu vorbesc despre fete cum si noi fetele vorbim mai trot timpul despre ei.Ia ganditi-ve,vorbesc ei cat vorbesc despre fotbal si masini dar inevitabil discutia duce si la fete ca doar suntem cel mai important element din viata lor,sau ar trebui.

Mesaj » Mar Iul 27, 2010 5:26 pm

pai avem tot felul de discutii despre voi si oricum primeaza cu cine vb, daca esti la o bere cu baietii la o terasa, normal ca observi fetele ce trec pe langa tine si spui ce ai face si cum, dar pana la urma totul se rezuma la atat nici-unul care are o prietena/ nevasta nu recurge la mai mult... si tind sa cred ca asa e si la voi... fetele..... :D
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 4:05 pm

sa fie bune la pat :cry:

Mesaj » Sam Aug 14, 2010 7:10 pm

babyisabela scrie:Sunt tare curioasa, atunci cand baietii se duc la o bere " ca baietii " :D discuta despre femei? Eu sunt convinsa ca da, dar as vrea sa stiu cateva subiecte de "barfa" . Barbatii ne critica pentru ca barfim mult, dar ceea ce fac ei se numesc "discutii" :D :roll: Doar cateva idei as vrea de discutii intre barbati :wink:

din experienta de zi cu zi pot spune ca si barbatii barfesc , la fel ca si femeile doar suntem oamenii si e firesc , fiecare dintre noi avem calitati cat si obiceiuri mai putin ortodoxe , uni barfim..alti inseala altii mint atat femei cat si barbati, concluzia finala e ca :Padure fara uscaturi nu exista
  • Member
  • Replici:27

• Mesaj » Lun Dec 27, 2010 4:19 pm

babyisabela scrie:Sunt tare curioasa, atunci cand baietii se duc la o bere " ca baietii " :D discuta despre femei? Eu sunt convinsa ca da, dar as vrea sa stiu cateva subiecte de "barfa" . Barbatii ne critica pentru ca barfim mult, dar ceea ce fac ei se numesc "discutii" :D :roll: Doar cateva idei as vrea de discutii intre barbati :wink:

pai la o bere se vorbesc multe lucruri.....na nu stiu... voi nu vorbiti de baieti cand va adunati in fata blocului?
  • New member
  • Replici:3

• Mesaj » Mie Oct 12, 2011 12:16 pm

În primul rînd să ne placa;
    1- cum vorbeşte pentru a şti fără să o întrebăm dacă-i inteligentă şi ne putem înţălege cu ea,
    2- cum se îmbracă pentru a şti şi noi din ce categorie este, adică de exemplu;
    3- în ce culori se îmbracă..,
    4- dacă ţinuta e feminină,
    5- dacă sînt curate cea ce înseamnă că e harnică şi are grije de ea,
    6- la felul cum merge pentru a şti dacă e fiţoasă,
    7- la felul cum priveşte pentru a şti şi noi cu ce atitudine să ne implicăm într-o conversaţie cu ea,
    8- apoi cum gîndeşte,....
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Vizitator

Mesaj » Mar Dec 06, 2011 12:51 pm

Intradevar barbatii discuta mult despre femei la o bere. In general fiecare fata din bar/pizzerie etc este analizata (nu judecam - dar nici prea frumos nu este ce facem). Rar se intampla ca un baiat sa isi deschida sufletul in prezenta mai multor prieteni pentru ca inevitabil o sa fie luat peste picior. Eu de exemplu am doar 2 prieteni cu care pot discuta absolut orice. Da, 90% din barbati nu discuta despre sentimente, prefera sa para reci si indiferenti... orgoliu prostesc. Baietii in schimb nu barfesc despre alti baieti, un cel mult "..ce-o fi vazut tipa aia la el". Prima impresie despre o persoana o facem analizand aspectul fizic, imbracamintea si gesturile ei, valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. Cand 2 barbati isi marturisesc ceva ce ii deranjeaza la relatia cu iubitele lor o fac cu maxima sinceritate. Isi doresc sa le poata spuna si lor acelasi lucru dar nu o fac ... fie orgoliu sau teama, se tem sa nu fie gresit intelesi sau cumva sa raneasca prin ceea ce spun. Trebuiesc ajutati de voi fetelor, suna poate stupid dar chiar si un barbat matur, responsabil, sensibil se comporta ca un copil cateodata in fata unor emotii ce il coplesesc si cuvintele simple care ar trebui sa le rosteasca par imposibil de atins. Ajutati-ne sa o facem, un ton cald cu intelegere si rabdare, cultivati in cel de langa voi placerea de a vorbi deschis despre lucrurile ce merg prost in relatia voastra fara sa devina o cearta.

Vizitator

Mesaj » Mar Dec 06, 2011 12:52 pm

Intradevar barbatii discuta mult despre femei la o bere. In general fiecare fata din bar/pizzerie etc este analizata (nu judecam - dar nici prea frumos nu este ce facem). Rar se intampla ca un baiat sa isi deschida sufletul in prezenta mai multor prieteni pentru ca inevitabil o sa fie luat peste picior. Eu de exemplu am doar 2 prieteni cu care pot discuta absolut orice. Da, 90% din barbati nu discuta despre sentimente, prefera sa para reci si indiferenti... orgoliu prostesc. Baietii in schimb nu barfesc despre alti baieti, un cel mult "..ce-o fi vazut tipa aia la el". Prima impresie despre o persoana o facem analizand aspectul fizic, imbracamintea si gesturile ei, valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. Cand 2 barbati isi marturisesc ceva ce ii deranjeaza la relatia cu iubitele lor o fac cu maxima sinceritate. Isi doresc sa le poata spuna si lor acelasi lucru dar nu o fac ... fie orgoliu sau teama, se tem sa nu fie gresit intelesi sau cumva sa raneasca prin ceea ce spun. Trebuiesc ajutati de voi fetelor, suna poate stupid dar chiar si un barbat matur, responsabil, sensibil se comporta ca un copil cateodata in fata unor emotii ce il coplesesc si cuvintele simple care ar trebui sa le rosteasca par imposibil de atins. Ajutati-ne sa o facem, un ton cald cu intelegere si rabdare, cultivati in cel de langa voi placerea de a vorbi deschis despre lucrurile ce merg prost in relatia voastra fara sa devina o cearta.

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns