Acum este Mar Mai 22, 2012 6:17 pm

Ce doriti sa va aduca Mos Craciun ?

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Dec 05, 2009 11:22 am

Unii mai cred in Mos Craciun. Sau, altii chiar daca stiu ca nu exista Mos Craciun, ii folosesc numele atunci cand asteapta sau primesc daruri in perioada sarbatorilor de iarna. Ce ai dori sa primesti asadar de sarbatori ? Crezi ca anul viitor va fi mai bun decat anul ce a trecut sau pesimismul te covarseste ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Dec 06, 2009 8:42 pm

Mai multa credinta in DUMNEZEU pt ca in ultimul timp,"nu DUMNEZEU s-a departat de oameni ci oamenii s-au indepartat de EL"
  • Member
  • Replici:81

• cociu ...

Mesaj » Lun Dec 07, 2009 2:03 pm

Pt toti sarbatorile de iarna vin cu entuziasm si bucurii iar in acele momente simtim asa o emotie.Eu mi-as dori ca Mos Craciun sa-mi aduc orice pt ca si cel mai simplu dar inseamna ca cineva se gandeste si la mine si insasi asta este adevaratul dar care m-i se face.Toti trebuie sa credem in Mos Craciun pt ca poate fi motivul ca relatia dintre noi oamenii sa devina mai frumoasa iar viata spirituala si credinta in Dumnezeu poate fi afectata pozitiv iar oamenii pot deveni mai buni si mai intelepti.
  • Member
  • Replici:30

• iosif ...

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 2:11 pm

O persoana in viata mea cu care sa ma pot duce mai departe...fara dezamagire si suferinta,doar atat.
  • Member
  • Replici:101

• Mesaj » Mar Dec 08, 2009 4:08 pm

mi-a adus deja.
  • Member
  • Replici:19

• Vizitator

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 8:20 pm

FERICIRE? OARE SUNT PREA PRETENTIOS?

alma ...

Mesaj » Joi Dec 10, 2009 11:14 pm

cred ca Mos craciun ne aduce la fiecare dupa suflet,asa ca primim ce dam,nu uitati ca este prima regula ca trebuie respectata.Daca am merge pe un principiu-altuia nu face ce tie nu-ti place -ar fi f. bine dupa parerea mea.va doresc sarbatori fericite si anul ce vine sa fie mult mai bun ca acesta.
  • New member
  • Replici:9

• Mesaj » Dum Feb 14, 2010 12:44 pm

... "o familie" ar fi cel mai frumos cadou :roll:
  • Member
  • Replici:32

• Inapoi la Divertisment

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns