Poate in alte generatii a fost posibil,la cei post decembristi...nu prea.Noi nu avem proiectul "mama cea buna",nu primim apartament de 2 camere daca facem un copil,nu avem salarii destul de mari sa ne permitem sa platim acel apartament ca si pe vremuri.
Sunt multi care nu au dobandit casa de la bunici,sau parinti,aia cum vor face?Oare cate secole vor lucra ca din un salar de 1000-1500Ron sa isi cumpere o casa de 150 mii euro.Hai si o casa mica,daramata si distrusa pe la 40000 euro,cate decenii ar lua?
Aceste lucruri plus multe altele au schimbat complet generatiile.Stiu bine cum a fost cu bunicii,cu parintii...la noi e diferit.E posibil,si se poate,dar e extrem de greu, sansele de reusita sunt minime,aici chiar merge zicala de"unu la un milion" sa reusesti asa ceva.
Mai punem peste toate astea si cat de materialista a devenit lumea,nu e tocmai o joaca de copii sa obtii dragoste fara interes.Eu sincer nu prea cunosc persoane care sa fie in relatii fara interese materiale.Fiecare doreste sa castige ceva de pe spatele celuilalt.Si pentru mine ultima relatie in care am fost s-a terminat chiar urat...interesul financiar a fost ce a stricat totul,dar nu e problema,macar atata liniste am in suflet ca persoana in cauza acuma plateste din greu,dar asta e alta poveste

Cunosc persoane care stau impreuna de mai bine de 10 ani,se urasc,se cearta in fiecare zi,mereu e tensiune intre ei.Dar se suporta,amandoi au bani,nu trebuie platit sucul pentru careva,iesirea in oras fiecare plateste in parte.Masini au amandoi si voila...interesul pur.Si nu sunt singurii,mai nou tot mai multi asa fac,"las-o dracului de iubire,bani sa am".Asta e,nu le pot plange de mila,daca asa de usor sunt cumparati,treaba lor,in fata mea asemenea persoane nu au valoare si cand ma uit la ei nu vad oameni,vad doar niste trupuri goale,false,de parca acuma au fi iesit din o fabrica de facut papusi din plastic.
Depinde de fiecare in cauza ce intelege prin interes.De exemplu sa ai asteptari minime,e de inteles.Vine vorba de familie trebuie totusi ceva bani,dar cand deja auzi o femeie ca incepe sa te sacaie cu bmw ultimul model,cu nu stiu ce audi care costa cat o casa...hai pa, gaseste-l pe hose armando din serialul ala la care te uiti zi de zi,si lasa-ma pe mine in pace.