|
|
Acum este Mar Mai 22, 2012 6:23 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 11:48 am
Buna tuturor. Cred ca cel mai frumos lucru pe lumea asta este sa iubesti cu INIMA si spun asta pentru ca multi oameni spun TE IUBESC.
Dar stau si ma intreb cati stiu cu adevarat ce este DRAGOSTEA pentru ca desi am 42 de ani si sunt maritata de tinerica am cunoscut ADEVARATA dragoste si ce inseamna sa IUBESTI destul de tarziu si sincer mi-ar fi parut rau daca nu o intalneam ca poate si eu azi as fi fost printre cei care nu stiau cu adevarat ce inseamna FERICIREA si as fi crezut in continuare ca adevaratele povesti de dragoste sunt numai in telenovele Iubirea adevarat vine din SUFLET si nu din buzunar sau interes sau pentru ca (as cum spun unii) e acum ce sa fac doar nu o sa bag divort pentru ca ar vb lumea.
Sa spunem impreuna nu NU hotarat relatiilor standard si sa incercam sa gasim OMUL si PERSOANA langa care suntem cu ADEVARAT fericiti si credeti0ma ca nimic nu este mai frumos pe lumea asta decat sa IUBESTI cu ADEVARAT.
In viata mea am iubit cu adevarat 2 oameni si pe care ii mai iubesc si acum si pentru care as fi in stare sa fac ORICE pentru ca asta inseamna sa IUBESTI sa fii in stare pentru aceea persoana sa faci ORICE si cand spun orice nu ma gandesc la avea un copil cu el sau a te marita cu el sau a avea o casa impreuna - asta pentru mine nu inseamna IUBIRE.
IUBIRE inseamna sacrificiu SUPREM adica sa fii in stare pentru aceea persoana sa mergi pana la capatul pamantului si sa renunti daca este cazul LA TOT pentru el.
Am trait si traiesc langa acesti barbarti cele mai frumoase clipe din viata mea pe care le credeam doar povesti si fragmente rupte dintr-o telenovela si sa nu va inchipuiti ca sunt oameni de bani gata sau au vreo functie pe cine stie unde NU dar ceva ce putini barbati sau femei o au DORINTA DE A IUBI SI A FI CU ADEVARAT IUBITI si nu iubiti pentru ca arat bine sau au o situatie ci iubiti pentru ce sunt ei cu adevarat si asta e minunat cand vezi un barbat sau o femeie fericita.
Am sa incerc sa va povestesc in zilele urmatoare cate o mica parte frumoasele mele zile FERICITE alaturi de acesti minuanati BARBATI care stiu cu adevarat sa faca o femeie fericita si care stiu sa respecte si sa se faca respectati.
Nu uitati IUBITI-VA FOARTE MULT si veti fi FOARTE FERICITE SI IUBITE si o sa vedeti ca viata nu este asa de urata cum vor unii sau altii sa ne-o faca.
O ZI BUNA SI MULTA IUBIRE
-
» Lun Mai 10, 2010 2:04 pm
Ne bucuram nespus de mult ca doresti sa ne vorbesti despre iubire, despre dragoste asa cum o intelegi si o traiesti tu. Te asteptam cu noi mesaje iar noi te vom rasplati asa cum se cuvine.
-
» Vin Sep 10, 2010 8:55 pm
Deseori dragostea este asociata cu pasiunea, pasiunea care exista la inceputul unei relatii. Luand in aceasta ordine de idei, am putea afirma ca dragostea dispare dupa casatorie. Dar care este motivul? Dispare dragostea sau pasiunea dupa casatorie? In anumite cazuri, da.
Aceasta dragoste se transforma intr-un alt fel de dragoste, o dragoste construita pe apreciere si respect. Dragostea dinainte de acest pas, este bazata pe niste sentimente trecatoare, care ne da aripi, ne face sa credem ca suntem in stare de orice, ne indeamna chiar la acte nebunesti. Fiind un sentiment nou, aceasta pasiune pare foarte placuta, palpitanta, insa la un moment dat ea se stinge. Din ce cauza?
Datorita lipsei noului. Din acest motiv este esential sa cultivam si un alt fel de dragoste. Dar aceasta dragoste, se dezvolta pe parcurs, nu este o flacara care se poate stinge usor. Si dragostea la care ne referim, creste pe parcurs ce ajungi sa cunosti persoana de langa tine mai bine, sa ii vezi calitatile si defectele, si intreaga ei personalitate sa te faca sa iti doresti sa o ai alaturi de tine pentru eternitate. Iar aceasta dragoste o poti cultiva doar dupa casatorie. Si astfel aceasta dragoste ii va lua locul dragostei nebunesti de la inceputul relatiei.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- A parasi sau a fi parasit de o femeie, un barbat
de evelinavesa » Dum Mai 02, 2010 4:59 pm
- 5 Replici
- 518 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 8:10 am
Discutii pe alte teme
-
- Seductie. Cum seduci o femeie sau un barbat ?
de iubire » Mie Mai 12, 2010 3:47 pm
- 1 Replici
- 584 Vizite
 Vin Noi 25, 2011 8:18 am
Despre sex
-
- Ce ar face un barbat pentru o femeie?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 8:26 pm
- 0 Replici
- 361 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Joi Aug 12, 2010 8:26 pm
Despre dragoste
-
- Ai intalnit o femeie sau un barbat de pe internet ?
de rombest » Lun Apr 27, 2009 6:17 pm
- 14 Replici
- 836 Vizite
 Joi Dec 01, 2011 7:44 pm
Despre dragoste
-
- Un barbat gelos, o femeie geloasa ?
de rombest » Lun Apr 27, 2009 9:24 pm
- 18 Replici
- 778 Vizite
- Ultimul raspuns de adryan32