Acum este Mar Mai 21, 2013 9:37 am

Drama unei intalniri

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Apr 13, 2010 9:32 am

persoana care o intalnesti nu e intotdeauna ceea ce iti doresti,dar lucrurile pot evolua
  • Member

• Mesaj » Mar Mai 04, 2010 11:43 pm

Suntem tentati sa credem ca tu ai vrut sa scrii 30 de mesaje in forum doar ca sa obtii gratuitate pe site. Totusi, ai fi bine sa formulezi macar o fraza in mesajel tale, ca sa putem si noi intelege opinia ta.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin

• Mesaj » Mar Mai 25, 2010 4:50 pm

ti se pare mai constructiva ideea ca o relatie dintre doua persoane oarecare poate evolua si din inertie?o relatie cu baze slabe,nu se poate sfarsi decat intr-un fel:mai prost decat a inceput
  • Member

• Mesaj » Dum Aug 01, 2010 6:53 pm

ar fi belea sa vb cu cineva sa crezi ca are vastra ta si sa vina o babutza de 90 de ani sau mosnegut asta doar daca nu are banii :lol:
  • Member

• Înapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj