Acum este Sam Feb 11, 2012 4:48 am

Epilarea

Frumusetea lumii s-a nascut din iubire. Subiecte despre : Ingrijirea corpului, cosmetica, coafuri, machiaj.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 5:32 pm

Ce metode de epilare folositi? Eu pe picioare si pentru axila folosesc epilatorul electric, inghinal benzile de ceara de la veet
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 6:56 pm

Eu am pielea foarte sensibila si nu ma pot epila pe pe maini, picioare si la axila numai cu aparatul de ras clasic, cu lama. In schimb fac eforturi supraomenesti pentru zona inghinala, pentru ca numai folosind aparatul electric pot evita iritatiile in acea zona. Obisnuiesc insa sa fac totul repede, pentru ca ma apuca plansul uneori de durere. :oops:

amelia ...

Mesaj » Lun Oct 18, 2010 8:16 pm

am incercat si eu epilatorul electric, benzile de ceara (cele reci), diferite creme epilatoare ata romanesti cat si indiene dar nimic nu mi se potriveste mai bine ca traditionala ceara, in cutie de metal, pe care mi-o incalzesc singura. este cam greu la inceput dar pui fasii mici, pana prinzi ceva experienta, apoi totul merge struna. dupa epilare folosesc ulei de masline fiert si racit.
  • Member
  • Replici:28

• Inapoi la Frumusete