Acum este Mar Mai 22, 2012 6:32 pm

Esecul in dragoste - evitati unele greseli

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Ian 21, 2010 9:17 pm

:lol: dupa ex... si ex.... si ex...femeia ex. este un x cu amprenta origininala. fara greseli. te ridica, te coboara, iti da viata, te omoara.....fi barbat si iubeste femeia , de nu; te iubeste ea pe tine.
  • Member
  • Replici:25

• Vizitator

Mesaj » Vin Ian 22, 2010 12:48 pm

am citit si eu cele postate de ceilalti. Din pacate inca foarte multi judeca pe baza unor prejudecati, a unor "formule universal valabile" , de genul " mai toate fetele in ziua de azi sunt dupa interes...si rar mai gasesti una sa se uite numai la sufletelul tau".Uitati insa un adevar recunoscut in unanimitate de toti oamenii: fiecare individ este aparte. Din punct de vedere psihic nici un om nu seamana cu celalalt asa cum nici o amprenta nu seamana cu alta.Si atunci de ce generalizati! E o capcana a logicii. De aici apar multe erori in rationamentele pe care le facem mai apoi vizavi de celalalt.

iosif ...

Mesaj » Sam Ian 23, 2010 1:47 pm

Individualismul este o treaba frumoasa despre care am invatat la facultate,metodologii,constiinta colectiva samd.Insa acolo vor si ramane in carti si teorii,in societatea reala exista"group thinking" individualismul e pe moarte.

Din pacate generalizarea e corecta,as dori sa nu fie,dar cand spui ca majoritatea femeilor sunt usuratice si se uita dupa interes,nu gresesti,la fel cand spui ca majoritatea barbatilor gandesc numa la sex...
    Aceste tipare exista de foarte mult timp,problema e ca multi doresc sa se integreze in aceste tipare idiotice...de ce? presupun ca o fi vorba de o serioasa slabiciune psihica.Dorinta de integrare in societate,indiferent de costuri.

Daca individualismul ar exista,atunci de ce foarte putini barbati intradevar lauda femeile? ca sunt barbatii asa de porci si egoisti? eu nu prea cred.Mai mult e ca majoritatea sunt parca spalati la creier,traitori in o lume superficiala,ireala,creata de televiziune si barfe.Asta e valabil pentru barbati cat si pentru femei.Controlul absolut nu il poti obtine doar daca distrugi gandirea individuala,eu declar ca suntem pe drumul cel bun,in curand daca vei avea un iq de 60 vei fi declarat geniu,si daca vei avea tupeul sa gandesti pentru tine,vei fi exilat din societate.

Deja se intampla in societatea de azi,si fiecare simtim o presiune....si eu am trecut prin asemenea drame de 2 lei,penibile si triste.Nu puteam sa ma duc in oras fara sa port un anumit tip de haine cand eram cu fosta prietena,la costum eram prea"demodat" trebuiau purtate tot feluri de jafuri rupte parca decolorate ca sa par cat mai superficial,ca prietenele ei extraordinar de stupide sa ma poata barfi pe la spate ca vaii ce barbat "cool" sunt.Aveam parte de certuri interminabile ca de ce nu am nu stiu ce fel de masina,pai pentru Cluj aveam nevoie insa de cand sunt in Baia Mare,nu ma simteam presat,e un oras mic,pe jos faci 1 ora si un pic din un capat in celalalt am preferat sa strang bani pentru o masina mai buna,pana atunci umblat pe jos.Insa eram presat de ea incontinuu,de ce? pentru ca vroia sa se dea mare si tare in fata prietenelor ca uite eu am masina calumea si o duc pe ea la locul de munca.Ma rog duba de la firma nu era buna,ea dorea nu stiu ce masina fitoasa pentru transport...

Cat de lispit de vointa si logica sa fii sa gandesti in un asemenea mod.Gandirea in grup e la moda,intelect minim,analiza 0,si barfe peste barfe.Gandirea individuala va fi sistematic exterminata,foarte rar intalnesc femei care sa aibe asa ceva,nu ca barbatii ar fi mai inocenti la acest capitol.Depinde foarte mult fiecare din ce generatie face parte,eu pot declara despre generatia mea,cei mai tineri sunt pe duca,cat mai tineri cu ata mai lipsiti de valori,morala,doctrina si putere de gandire,de ratiune.
  • Member
  • Replici:101

• Mesaj » Sam Ian 23, 2010 2:51 pm

Apreciez expunerea anterioara apartinind d-lui Iosif, prezentare obiectiva ,o perceptie corecta a realitatii.
    Un procent redus dintre oameni dispun de aceasta capacitate de perceptie, restul au o viziune "distorsioata" insotita desigur de o logica perversa.Comunicarea cu asemenea persoane este un dezastru ,afecteaza in timp si sanatatea datorita uzurii psihice accentuate. Personal ma feresc de asemenea persoane care nu dispun de "sistem antiprejudecata " si au o gindire "virusata".
    Viata mea ,este un exemplu viu de individualism. Din aceasta pricina ,sunt putin "exclus" din societate in special de catre acele persoane care imbratiseza cu multa fervoare snobismul :D .Eu nu pot trai o alta viata decit viata in care eu ma regasesc pe mine, nu voi accepta niciodata sa mi se impuna anumite lucruri care sunt la moda si definesc modul de viata al cioporului :lol: .
    Viata matrimoniala, casatoria tot mai perimata, poate fi asemanata unui joc de noroc in care nu sti ce o sa-ti cada la sorti. Nu poti sa-ti garantezi reusita, nici tu si nici altii nu ti-o pot oferii, esti pe tarimul sentimentelor unde traiesti sub tirania pasiunii inimii ,caci adevarata ratiune nu poate sa faca decit o previziune relativa.Cum spuneam si cu o alta ocazie ,trebuie sa ai moralul tot timpul pregatit sa suporte un posibil esec, peste care sa poti trece rizind, acceptindu-l cu o aparenta normalitate si tratindu-l ca atare. In Spania, mai nou se sarbatoresc si divorturile !!! :lol:
    Apoi mergi mai departe ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic.Nu exista o reteta care sa iti garanteze 100% succesul in dragoste , insa pentru esec exista mai multe :D .

• Member
  • Replici:85

• Mesaj » Mar Feb 02, 2010 1:33 pm

eu zic ca daca iubesti persoana respectiva si o respecti,poate sa se bage oricine,de exemplu cu mine nu ar avea nici o sansa nimeni sa imi strice o relatie atat timp cat persoana de langa mine ma respecta cea ce inseamna ca nu as avea motive sa fie un esec..
  • Member
  • Replici:34

• Mesaj » Joi Dec 01, 2011 6:44 pm

iubire, respect, comunicare şi erotism...acestea sunt principalele ingrendiente şi nimeni nu va da greş! reţeta e încercată şi relaţia ţine de 9 ani!
  • Member
  • Replici:241

• Anterior

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns