Acum este Mie Mai 23, 2012 4:56 pm

Esecul in viata,ieri campion,azi pe banca de rezerve...

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Dum Iun 20, 2010 10:47 am

Incep prin a spune ca.....nu stiu,cateodata viata este prea nedreapta cu noi,poate cu unii mai mult si cu altii mai putin.Fiecare persoana are parte de esecuri in viata,pe unii ii intareste,le da putere sa mearga mai departe....insa pe altii...ii distruge,asa cum am patit eu in urma cu 3 ani de zile,imi palcea sa joc handbal foarte mult,am reusit sa ajung un membru al echipei de handbal de aici de la mine.Atunci mi s-a indeplinit si cel mai amre vis al meu....sa ajung campion,si am ajuns,dar....peste noapte soarta s-a schimbat,in urma unui accident de masina am ajuns o rezerva a echipei,din varful piramidei am ajuns jos de tot la baza ei...Prietenii m-au lasat,si asa am ajuns sa pierd ce am avut mai de pret.Asa este viata...si cu bune si cu rele....de curand am auzit niste cuvinte spuse de o prietena,care mi-au mai redat speranta de a merge mai departe:"Nu dispera cand soarta te apasa,si nici nu plange de al tau destin,caci dupa un chin viata-i mai frumoasa,cum dupa ploaie ceru-i mai senin".....

• New member
  • Replici:8

• Vizitator

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 11:27 am

se intampla uneori sa nu fim mereu in ton cu moda,cum se spune.e foarte greu sa ramai mereu pe baricade.trebuie o lupta sustinuta si un efort deosebit sa fii mereu in top

Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns