Acum este Sam Feb 11, 2012 4:54 am

Ce este mai presus barbatul sau femeia

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 6:13 pm

Ce credeti voi barbatii care este mai presus barbatul sau femeia? Daca tot raspundeti as vrea sa stiu si dece ati ales acest raspuns sa aduceti afirmatii pentru care va determinat sa alegeti barbatul sau femeia.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 7:37 am

nu cred ca e cineva in masura sa spuna ca barbatul sau femeia e mai presus , unul fata de celalalt. adeseori, astfel de intrebari au dus la conflicte si multe discutii in contradictoriu

Mesaj » Dum Mai 30, 2010 11:42 am

Eu sunt adeptul egalitatii.
Am prieteni care scand in ochii mei fara sa stie doar pentru ca fac afirmatii de genul "femeie la volan". :x

• Member
  • Replici:17

• mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 6:06 pm

Nu cred ca se poate pune problema in felul acesta. Femeia il complecteaza pe barbat iar barbatul o complecteaza pe femeie. Atat barbatul cat si femeia au ”minusuri”. Barbatul daca e mai dotat fizic nu inseamna ca e si superior.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Vin Sep 03, 2010 8:19 pm

Suntem pe picior de egalitate! Suntem egali in drepturi ! Nu putem trai unul fara altul.Daca barbatul este mai puternic fizic, mai impunator, atunci femeia demonstreaza altfel puterea, prin sarcina care o poarta si nasterea copilului.
    Nu trebuie sa face discriminari de acest gen, a trecut acele vremuri primitive si josnice. Sa ne bucuram de egalitatea binemeritata si sa ne completam unii pe altii asa cum ne-a fost dat, de fapt.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns