Acum este Mie Mai 23, 2012 8:06 pm

Ce este mai presus barbatul sau femeia

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 6:13 pm

Ce credeti voi barbatii care este mai presus barbatul sau femeia? Daca tot raspundeti as vrea sa stiu si dece ati ales acest raspuns sa aduceti afirmatii pentru care va determinat sa alegeti barbatul sau femeia.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 7:37 am

nu cred ca e cineva in masura sa spuna ca barbatul sau femeia e mai presus , unul fata de celalalt. adeseori, astfel de intrebari au dus la conflicte si multe discutii in contradictoriu

Mesaj » Dum Mai 30, 2010 11:42 am

Eu sunt adeptul egalitatii.
Am prieteni care scand in ochii mei fara sa stie doar pentru ca fac afirmatii de genul "femeie la volan". :x

• Member
  • Replici:17

• mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 6:06 pm

Nu cred ca se poate pune problema in felul acesta. Femeia il complecteaza pe barbat iar barbatul o complecteaza pe femeie. Atat barbatul cat si femeia au ”minusuri”. Barbatul daca e mai dotat fizic nu inseamna ca e si superior.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Vin Sep 03, 2010 8:19 pm

Suntem pe picior de egalitate! Suntem egali in drepturi ! Nu putem trai unul fara altul.Daca barbatul este mai puternic fizic, mai impunator, atunci femeia demonstreaza altfel puterea, prin sarcina care o poarta si nasterea copilului.
    Nu trebuie sa face discriminari de acest gen, a trecut acele vremuri primitive si josnice. Sa ne bucuram de egalitatea binemeritata si sa ne completam unii pe altii asa cum ne-a fost dat, de fapt.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Mesaj » Mar Mar 13, 2012 10:11 pm

Barbatul şi femeia formează un întreg, iar întregul este perfect atunci când cei doi vin unul în completarea celuilalt,având caractere asemănătoare şi personalităţi diferite.
  • Member
  • Replici:241

• iosif ...

Mesaj » Mie Mar 14, 2012 9:20 am

Nu suntem egali, nu exista egalitate in societate si nici intre sexe.

"Toți oamenii sunt creați egali" mi se pare ironic ca acest citat sa vina de la Thomas Jefferson, un personaj care detinea la vremea lui mii de acrii de pamant si sute de sclavi care sa lucreze pe plantatie.
    Este acelasi dublu standard ca de la fanaticii religiosi. "Dumnezeu vrea doar pace", dupa care ne apucam si dam foc la necredinciosi, le scoatem ochii, matele, taiem beregata, si folosim diferite metode de tortura, desigur toate in numele credintei si a domnului.

Este bine ca nu suntem egali si ca nu suntem pe picior de egalitate, la unele capitole barbatii sunt mai buni, la altele femiele sunt in fata barbatilor.

Nici unul dintre sexe nu este mai presus, de aceea avem nevoie unii de altii pentru ca ne completam. Femile au capitole unde exceleaza, la fel barbatii au capitolele lor unde sunt mai buni decat femeile.

Egalitatea este doar un vis, un vis chiar periculos as putea spune, toti cei care au dorit egalitate in lumea asta si au crezut vehement in aceasta idee, au ajuns sa masacreze popoare intregi in numele iubirii, egalitatii si a altor utopii fie de natura religioasa sau de alta natura.
  • Member
  • Replici:101

• Mesaj » Joi Mar 15, 2012 10:41 am

Da imi place cum gandeste Iosif... cel mai istet raspuns.
    Si mai e ceva de zis, felul in care noi barbatii tratam femeile si locul in societate al femeii difera si de la un popor la altul. In Romania din punctul meu de vedere exista inca un oarecare echilibru, fiecare sex are calitatile si defectele lui dar ne respectam, desigur nu vorbim de nea Mitica care isi bate nevasta saptamanal. Generatia tanara are un oarecare echilibru.
    In state mai dezvoltate (state vestice cu nivel de trai ridicat) se pare ca femeile ar avea mai multe drepturi decat barbatul deci ar fii mai presus fiind foarte ocrotite de lege si fiind oferite oportunitati chiar mai bune decat barbatii, in timp ce in state sub dezvoltate femeia e undeva la urma ( state musulmane cu nivel de trai scazut) femeia are alt loc in societate.
    Si acum ca si asa am aberat atat, e ceva de capul site-ului asta? Abia m-am inscris fiindca a fost primul rezultat pe google, dar nu pare a fii foarte populat.
    Mersi mult daca poate cineva sa imi raspunda apreciez.
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Lun Mar 19, 2012 12:50 pm

Site-ul este ok, subiecte de discuţie sunt foarte multe, acum depinde dacă este pe intresul tău!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns