Acum este Mie Mai 23, 2012 5:01 pm

Ce este viata?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Iun 16, 2010 8:20 pm

Ce este viata ma intreb?O zebra cu linii albe si negre?Un tren,iar eu pasagerul lui?O scena de teatru,iar eu actorul ei?Sau un puf de papadie firav care sta in adierea vintului jucaus si-si clatina capusorul sau micut cintind un cintecel despre trecerea timpului fugar.

Si...la un moment dat ma-m dezlipit de sprijinul meu care-mi tinea echilibrul ,de acea tulpinita subtire pe care o iubeam atit de mult,care-mi dadea cele mai intelepte sfaturi
si ma dezmierda cu cele mai dulci cuvinte.

Plutind lin prin frunzele verzi ale verii,prin iarba galbena a toamnei,prin fulgii imaculati ai iernii,ajungind prin mugurii firavi si plapinzi ai primaverii mele,am trecut pina acum 16 hotare mari si grele primind citeva lovituri puternice.Prima data ma-m lovit de un copacel micut,dar mi-a fost atit de dureros.Pe atunci nu-mi stiiam scopul caii mele,eram prea plapinda.

A doua oara m-am lovit de virful unui munte.A fost cea mai grea lovitura din toate,fiindca atunci mi-am pierdut o particica din sprijinul meu,tamaduitorul ranilor mele,pilonul existentei mele-TATAL.....Si aici ,ajungind la zidul celui de-al 17-lea hotar,fac popas pentru a-mi aduna toate gindurile bune si rele,toate faptele din desaga timpului,care este atit de grea,sa-mi corectez greselele si sa-mi recapat puterile pentru a trece peste mai multe hotare cu multe pietre,stinci,munti in drumul meu plin de farmec,dar si de pericole,fiindca viata nu-i decit un drum lung pe care de fiecare data trebuie sa alegi intre bine si rau,intre dragoste si ura.
  • Member
  • Replici:10

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 1:39 pm

Viata este o calatrie, cu urcusuri si coborisuri..., indiferent cine suntem, viata ne testeaza!!!
    Pe pamint suntem pentru o pregatire spirituala ce are sa o trecem dupa ce vom fi in nefiinta, viata este o lectie de la dumnezeu, un dar frumos..., pe care ar trebui fiecare dintre noi sa o mentina in stare excelenta!
  • Member
  • Replici:24

• iuby33 ...

Mesaj » Joi Iul 08, 2010 4:13 pm

Este tot ce poate fi mai frumos. Cu suisuri si coborasuri. Piedicile care apar la un moment dat en dau de fapt puterea sa mergem mai departe. Ajungi destul de usor in varf. Mai greu este sa te mentii. Si, totusi daca pici, intotdeauna gasesti puterea sa te ridici.
    Din pacate...sau poate nu, viata este scurta. Trebuie sa ne bucuram de fiecare zi, de fiecare rasarit de soare si de fiecare apus.
    Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 1:59 pm

Viata e o mare calatorie, intotdeauna ne indreptam spre ceva dar cand am ajuns unde vroiam deja scopul nostru este altul
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Sam Iul 24, 2010 10:08 am

viata este un intreg in care binele si raul sunt prezente si necesare in egala masura.Viata este cel mai de pret lucru si orice viata conteaza.Viata este ca un cerc in care ne invartim inconjurati de persoanele dragi si de prieteni,cerc pe care trebuie sa il pastram si ingrijum pentru ca odata spart cercul nu mai poate fi refacut.

Mesaj » Lun Ian 30, 2012 7:15 pm

- Viaţa este: TOT ce există,
    - Viaţa e percepută numai în mintea noastră prin intermediul celor 6 simţuri..,
    - Viaţa în totalitate poate fi văzută numai în conştinţa noastră,
    - Cei care văd viaţa înţăleg totul şi îi pot face pe cei din jur să înţăleagă orice,
    - Scopul nostru e să facem viaţa să fie frumoasă aşa cum vrem fiecare.. fiindcă sîntem liberi să trăim şi putem să facem orice...
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Feb 03, 2012 5:15 pm

Viaţa pe pământ reprezintă "şcoala sufletului", trecând prin viaţă sufletul nostru are posibilitatea de a evolua sau...din contră de a involua. Depinde ...fiecare din noi are un scop în viaţă...şi fiecare din noi vine cu un scop...pe lumea aceasta.
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns