Acum este Joi Mai 24, 2012 5:26 am

Esti fericita?

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 5:25 pm

Poti spune in momentul de fata cu mana pe inima ca esti fericita? Eu da...
  • Member
  • Replici:62

• Vizitator

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 7:48 pm

Sunt fericita nu am trait degeaba pe acest pamant ,am adus pe lume un copil,mi-am cumparat o casa si mai sper ca intr-o zi v-a rasari soarele pe strada mea si-mi v-a scoate in cale omul potrivit
    pe care sa-l respect ,sa-l iubesc,sa impartim binele si raul impreuna,cu dragoste si intelegere.
    Cred ca nu cer prea mult de la viata!

Vizitator

Mesaj » Lun Sep 27, 2010 7:43 pm

Sunt cea mai fericita din lume! Si stiti de ce? Pentru ca sunt non-stop indragostita, ador sa invat mereu lucruri noi si ma bucur de toate lucrurile marunte, incepand de la iarba de pe strada si terminand cu un zambet prietenos.

ioana ...

Mesaj » Mar Oct 26, 2010 11:00 am

nu si va spun si dc poate ma puteti ajuta si pe mn....sunt ku un baiat de 2 ani stam la mn impreuna ku parintii mei...dar nu prea mai am acea iubire fata de el...si de curad am kunoscut un baiat din aceeai loklitate ku mn si incep sa ma indragostesc de el....este ceea ce am cautat....dar nu ii pot spune prietenului meu ku care stau k nu vreau sa mai am o relatie ku el din cauza ca stiu k ma iubeste si o sa sufere mult...spunetimi si mie ce sa fac ca sunt disperata...astept ras pls va multumesc
  • New member
  • Replici:4

• iosif ...

Mesaj » Mar Oct 26, 2010 2:10 pm

Exemplul perfect cand spun profii ca nu mai au pe cine sa invete.Sper ca numa note de 1 si 2 ai luat la romana.

Nu esti KU un baiat ci esti CU un baiat.Nu se scrie mn ci se scrie mine. Imi explici si mie ce inseamna loklitate? nu am vazut sau auzit de acest cuvant.

Din cauza k stii ca te iubeste sau ca stii ca te iubeste?...nu te putem ajuta daca nu putem descifra mesajul,te rog ajuta-ne sa intelegem ce dracu ai vrut sa scrii.
  • Member
  • Replici:101

• ioana ...

Mesaj » Mie Oct 27, 2010 7:36 pm

bine ca sa intelegi scriu corect...m.am invatat sa scriu cu prescurtari dupa mesenger...sunt cu un baiat de 2 ani de zile dar nu mai simt acceasi iubire pentru el....el sta la mine...de curand am cunoscut un alt baiat de la mine din oras si am inceput sa tin la el....nu stiu cum sa fac sa ii spun prietenului meu k nu vreau sa mai fiu cu el pentru ca stiu ca ma iubeste si ar suferi.....acum poate ma ounteti ajuta
  • New member

• Vizitator

Mesaj » Joi Oct 28, 2010 9:34 pm

ioana scrie:bine ca sa intelegi scriu corect...m.am invatat sa scriu cu prescurtari dupa mesenger...sunt cu un baiat de 2 ani de zile dar nu mai simt acceasi iubire pentru el....el sta la mine...de curand am cunoscut un alt baiat de la mine din oras si am inceput sa tin la el....nu stiu cum sa fac sa ii spun prietenului meu k nu vreau sa mai fiu cu el pentru ca stiu ca ma iubeste si ar suferi.....acum poate ma ounteti ajuta

In primul si-n primul rand, ar trebui sa te gandesti bine daca ceea ce simti pentru baiatul nou nu e doar o simpla indragosteala. Se poate intampla ca de-a lungul vietii sa te indragostesti de mai multe ori cand esti cu cineva, dar persoana de langa tine, in special daca nu ai probleme cu ea, ar putea fi de fapt ceea ce ai cu adevarat nevoie, cel care ti-e alaturi cand ti-e greu.

Poate nu mai simti aceiasi fiori si lucrurile sunt mai monotone, dar indragosteala de o scurta perioada chiar depaseste dragostea cladita in doi ani? La un moment dat ai ajunge probabil in acelasi stadiu cu acel nou iubit, si atunci o iei de la capat?

Pune in balanta ce iti ofera actualul iubit (siguranta, dragoste neconditionata sau altele) si ce ti-ar putea oferi celalalt tip (intereseaza-te de fostele lui relatii, sa te poti ghida putin). Daca cel din urma chiar este ceea ce vrei, tu stii cel mai bine ce ai de facut.

Numai bine!

ioana ...

Mesaj » Vin Oct 29, 2010 4:57 pm

nu imi mai ofera nimica stam de dragul de nu a sta singuri....si ce simt aqum pentru baiatul care lam cunoscut e ceva mai mult decat dragoste il iubesc....simt ca el este ce am cautat....nu stiu ce sa fac sunt disperata
  • New member

• Vizitator

Mesaj » Mie Noi 03, 2010 6:12 am

ioana scrie:nu imi mai ofera nimica stam de dragul de nu a sta singuri....si ce simt aqum pentru baiatul care lam cunoscut e ceva mai mult decat dragoste il iubesc....simt ca el este ce am cautat....nu stiu ce sa fac sunt disperata

In cazul asta, eu cred ca nu ar avea rost sa stai cu actualul nici daca rezultatul ar fi sa ramai singura. Parerea mea e ca este mai buna singuratatea decat o relatie "de suprafata". Totusi, nu tare inteleg cum il iubesti pe baiatul despre care spui ca l-ai intalnit acum cateva luni. Ai ajuns sa-i cunosti toate defectele si sa-l accepti cu tot cu ele?
    Daca inca il vezi perfect si tot ce zice si face e minunat, atunci inca esti doar indragostita. Si pana la urma, daca iti place atata de mult de el, iar intre tine si actualul tau prieten nu mai este dragoste, atunci ce te opreste sa incerci o noua relatie? Fa tot posibilul sa fii fericita, pentru ca o singura data traim!

ioana ...

Mesaj » Mie Noi 03, 2010 2:07 pm

nuj am ajuns sa il iubesc felu lui de a fi si cum imi vorbeste....si de actualul imi e oarecum teama nu stiu cum sa ii spun sa plece de la mine si sa ii spun ca vreau sa ne despartim......nu stiu ce or sa spuna ai mei mai ales ai lui......prietenii rudele cei apropiati...
  • New member

• Urmatorul

Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns