Acum este Mie Mai 22, 2013 6:57 am

Facebook anuleaza nunta

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Italianca Paola Inturri in varsta de 23 de ani din Modicaprovincia Ragusa era pe cale sa se casatoareasca cu partenerul ei cu care avea o relatie de mai bine de sase ani, cand a descoperit cu uimire, navigand pe internet, ca mirele o inseala de o buna bucata de vreme cu o tanara in varsta de 20 de ani, care locuia in Catania.

Barbatul s-a tradat datorita propriului profil postat pe Facebookdesi s-a gandit sa schimbe parola, prietena sa, care incepuse sa suspecteze ceva, l-a spionat si a reusit sa intre in posta privata, relevand mesajele clare de infidelitate.

Pregatirile de nunta au sarit in aer, iar rochia de mireasa agatata de oglinda a devenit inutila, caci tanara nici nu vrea sa mai auda de casatorie: eram atat de fericita si chiar ma gandeam ca de indata ce ne vom casatori, vom putea da nastere unui copil, caci nu ne lipseste nimicparintii ne iubesc si ne ajuta  in tot ceea ce facem, dar visul meu s-a prabusit si simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare Ma simt ingrozitoram fost o proasta sa cred orbeste in eldaca n-ar fi fost orele tarzii din noapte in care-l gaseam in fata calculatorului, n-as fi banuit nimic, niciodata. Am inceput sa-l spionez mai mult in joaca dar cand am constatat ca si-a schimbat parola pe Facebook, jocul s-a transformat in obsesie, astfel incat pana la urma am reusit sa-l vad tastand noul password si am intrat in posta lui electronica unde am citit toate mesajele de iubire pe care le schimba cu cealalta. Cum poate un barbat sa dea dovada de atata falsitate? Acasa se purta absolut normalma mintea pe mine sau pe ea cand facea declaratiile de dragoste? Sau pur si simplu face parte din categoria acelora care sunt capabili sa iubeasca mai multe femei in acelasi timp cu adevarat, ca nici el nu mai stie exact care din ele ocupa primul loc in inima sa

Tanara nu condamna totusi internetul sau in particular reteaua de socializare Facebook, ci declara ca desi acesta nu destrama cuplurilesunt cuplurile acelea ce se trezesc in situatia de a se auto-destrama datorita faptului ca tradarea devine mai la indemana atunci cand ai un computer la dispozitie si o conexiune internet.

Sursa: Sicilia Oggi nov.2010

• Site Admin

• Înapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj