Acum este Sam Feb 11, 2012 4:54 am

Ce faci cand el te inseala?

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Vin Aug 27, 2010 7:49 am

Fiecare femeie poate fi inselata. Chiar daca relatia a mers bine mult timp, ficare om are momentele de slabiciune si poate insela. Nu trebuie sa te invinovatesti. Sigur el se gandeste ca ea este vinovata ca s-a ajuns aici. O relatie ce se duce de rapa se datoreaza ambilor parteneri, atat femeii cat si barbatului.
Infidelitatea are efecte oribile asupra stimei de sine a persoanei inselate. Trauma provocata de infidelitatea partenerului poate avea si efecte asupra sanatatii persoanei inselate: insomnie, pierderea in greutate, imposibilitatea de a se concenta la serviciu sau acasa, crize de plans, de isterie. Cine nu reuseste sa faca fata problemelor de acest gen trebuie sa ceara ajutorul unui psiholog, sa ceara suporta prietenilor, al rudelor. Sentimentele contradictorii provocate de trauma sunt absolut normale.
Insa, dilemma este mare. Nu stii ce sa faci daca sa-l lasi sau sa continui si sa-l ierti. Daca ai hotarat ca relatia trebuie sa continue, vorbiti deschis despre tot ceea ce urmeaza sa se intample. Pentru a trece cu bine peste trauma, trebuie sa faci o lista cu tot ceea ce te deranjeaza. Trebuie sa intelegi si tu si el ca pentru ati recapata increderea trebuie sa uiti de infidelitatea lui. Vindecarea va aparea dupa mult timp. Nu trebuie sa te astepti la minuni peste noapte. Indiferent insa de varianta aleasa, de a va impaca sau nu, trebuie sa te tii de decizia luata sis a nu fii oscilant.

Ati patit sa fiti inselati? Cum ati reactionat?
Multe femei nu pot trece peste infidelitatea partenerului lor. Odată ce i s-a inselat increderea, ii este foarte greu să o recapete. Considera ca daca partenerul lor le-a inselat odata, o va face din nou. Nu este o regula! Intr-adeavar sa-l ierti si apoi sa te impaci este o solutie dar vei fi mereu atenta la comportamentul lui pentru a iti da seama daca el este sau nu fidel.
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Vin Aug 27, 2010 12:07 pm

Da am fost inselata de omul pe care l-am iubit enorm, l-am iubit mai mult ca pe ochii mei nu am putut trece peste, am suferit crunt cativa ani buni si m-am rugat la Dumnezeu sa imi dea si mie un barbat care sa ma iubeasca cu adevarat si Dumnezeu mi-a ascultat ruga si l-am intalnit.

amelia ...

Mesaj » Lun Oct 18, 2010 8:22 pm

Am fost si eu inselata, am trecut cu vederea, apoi l-am rasplatit cu aceeasi moneda. Numai cand treci printr-un necaz il intelegi. Trebuia sa ma asigur ca va intelege ce am simtit. :d
  • Member
  • Replici:28

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns