Acum este Mie Mai 23, 2012 5:04 pm

Ce faci cel mai mult cand esti online?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iuby33 ...

Mesaj » Joi Iul 08, 2010 8:29 am

Imi place cand sunt online sa discut cu diferite persoane despre aspecte diferite ale vietii. AM impresia ca parerile mai multor persoane sunt mai bune decat o cautare pe un motor de cautare. Daca am nevoie de detalii tehnice pentru un anumit aparat de exemplu, atunci dau un search pe net. Dar daca vreau sa vad cum functioneaza, incerc sa discut cu persoane care au mai folosit respectivul aparat.
De asemenea, citesc online diferite stiri ...pentru a nu pierde contactul cu realitatea :)).
Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Mesaj » Lun Iul 19, 2010 4:49 pm

Cel mai mult timp online mi-l petrec pe diferite forumuri sau citind articole, urmarind videoclipuri etc
  • Member
  • Replici:62

• Mesaj » Joi Feb 02, 2012 10:15 pm

Eu, ex; pe iubire.com, vin cînd nu am ce să fac.. ..analizez profilele unei persoane şi cu cele ale prietenului/ei apoi le combin cu filmele, muzica, orele,..etc pentru a înţălege stilul de viaţă al respectivei persoane fără a intra în legătură conştientă cu ea/el, fac asta pentru a şti cum să comunic în orice moment cu o persoasă cînd prezintă semne de conportament identic cu cel al celor analizate anterior.., ...
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns