Acum este Joi Mai 24, 2012 8:01 am

Ce faci imediat dupa...

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iuby33 ...

Mesaj » Joi Iul 08, 2010 4:20 pm

Dupa o partida excelenta de dragoste, fiecare persoana se manifesta diferit. Diferenta mare este ca, de obicei, femeile vor o imbratisare, iar barbatii un somn bun. Ar trebui gasita o cale de mijloc pentru a impaca ambele parti "implicate".:)
O idee ar fi sa adoarma imbratisati.
Tu ce faci dupa... sau ce ti-ai dori?
Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Vizitator

Mesaj » Dum Iul 11, 2010 2:03 pm

Inseamna ca eu am gasit singurul specimen de barbat care nu adoarme dupa sex? :mrgreen:
    Sotul meu nu adoarme intotdeauna dupa...ne tinem in brate, vorbim, sau pur si simplu savuram momentul acela de relaxare totala. Se intampla uneori sa adorm chiar si eu dupa, deci, nu numai barbatii adorm...
    Singura explicatie la intrebarea " de ce adorm barbatii dupa..." ar fi ca, ei "muncesc" mai mult ca noi? :mrgreen: Nu stiu, imi dau si eu cu parerea.

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 2:30 pm

Mie nu-mi place sa ne tinem in brate dupa pentru ca de obicei mi-e foarte cald :lol: Prefer sa fumez o tigara si sa "imi revin"
  • Member
  • Replici:62

• Mesaj » Vin Feb 03, 2012 6:25 pm

Ce îmbrăţişeri...sau mai ales ce somn după! Îmbrăcarea...că vine copilul de la şcoală!
  • Member
  • Replici:243

• Mesaj » Joi Feb 09, 2012 4:06 pm

Dupa "o partida" minunata de sex...ori a fost partida ori a fost minunata.
    Dupa o partida, daca a fost una sportiva, epuizat, dormi, nu-ti mai amintesti nici de dus, nici de tigara de dupa.
    Iulia
  • Member
  • Replici:74

• Mesaj » Mar Feb 14, 2012 11:23 am

:wink: trebuie sa stim sigur ca usa este inchisa,sa nu fie surprize...musafiri nepoftiti.. imbratisarea e buna,toti simtim nevoia..unei relaxari, postludiu este mai mult in teorie dar si in practica cateodata trebuie aplicat... depinde acum, urmeaza o alta "partida' sau adormim ...depinde de perioada zilei in care se intampla si locatia,nu? :D
  • Member
  • Replici:24

• Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns