Relatiile intre femei si barbati ma fac intotdeauna sa zambesc, si asta pentru ca sunt acel plan pe care oamenii il incurca, is rasincurca, pana nu mai ai ce descurca. O complicatura mai disperanta ca o relatie nu exista. Daca ar fi sa-i facem un desen, si presupunand prin absurd ca nu ar ameti creionul pana la final, ar iesi un gogoloi de blana proaspat borit de-o pisica la fel de ametita…
Ok…oamenii au tendinta sa se dea mai rotunzi in public decat sunt… dar atunci cand o persoana de sex opus se afla in campul vizual si sobecktu pare cat de putin interesat… brusc suntem toti Arnold sau Madonna… ai sa zici ca nuuuu…tu nuu….mai lasa-ma…brusc crestem sonorul ca sa fim siguri ca va auzi cat de exraordinari suntem, ne abtinem sa tragem nasu sau sa ne scobim in dinti si nas, luam mima “dezinteresat”, sau din contra “vanator”, si intindem latul… ce alte variante aveai? hmm… 1. chiar sa nu o/il bagi in seama, 2. du-te la ea/el si intra in vorba…sa vede cat te tine…
ah! dar am uitat regula de baza… daca esti femeie…NICIODATA, dar NICIODATA nu te arati interesata… yeah right…. ai rabdare sa asculti balivernele unui necunoscut dar nu esti interesata…nut-i poti dezlipi ochii de pe el si te prinde de cate ori intoarce capul…dar nuuuu…nu esti interesata! razi ca o tampita la orice zice, si-ti dai seama si singura, dar nu ai recunoaste nici sa te taie…si CULMEA, cand ai ajus inapoi in camera, sau a doua zi, stai la o birfa cu prietena ta cea mai buna…si-i vei zice…”who, me??? neaaaah! nu-mi place…nici nu mai stiu cum arata”…dupa ce i-ai visat moaca toata noaptea… FEMEIE! zi-i pe nume…”da, era misto, da, sunt interesata. nu stiu ce-o sa iasa, dar da, imi place tipu’”. it’s just that simple.
Si asta-i doar prima incurcatura…
hai sa vedem… barbatii? hmmm… oare cat de greu e sa-i spui la prima/primele intalniri in loc de “mi-esti draga”, ”imi placi”, “bla bla bla bla”: “femeie, imi placi, nu te astepta la mai mult de 10 intalniri si cateva telefoane, mai am vreo 2 in aceeasi situatie, nu-ti fa iluzii si vise romantice, imi pari interesanta, dar sunt probabil hormonii pe care mi-i potolesc in cateva ture…” eh? dar nuuu voi o intoarceti si-o suciti, o faceti sa creada ca e singura femeie de pe pamant, si cand v-ati plisctisit nu stie ce-a lovit-o…
fine primo tempo, e duminica si mai am si altele de facut…