Acum este Mie Mai 23, 2012 5:08 pm

Femei care iubesc barbati de frica violentei

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Mai 01, 2009 1:48 am

In Romania, sunt foarte multe fete care sunt obligate de asa autonumitii smecheri sa sta cu ei, sa le fie prietene. Fetele respective stau de frica cu ei si nu indraznesc sa se planga nimanui, fiind amenintate.

Imi amintesc cazul unei fete din Braila care a fost inscrisa pe acest site si care ne povestea ca un tigan o obliga sa faca tot felul de prostii. I-am recomandat sa depuna o plagere la politie insa ea ne-a spus ca ii este frica deoarece acel barbat a batut-o de nenumarate ori, si pe ea si pe familia ei. mai grav, i-a dat si foc la casa pentru ca nu accepta sa fie impreuna cu el .... si ocazionalfata cu alti tovarasi de-ai sai. Fata povestea plangand ca nu stie incotro sa apuce sa scape de acel barbat. Demoralizata a ajuns dansatoare intr-un club prin Bucuresti.

Sunt multe cazuri de acest fel. Un alt scurt exemplu general : baietii de cartier intimideaza fetele de liceu si se poarta cu ele dupa bunul lor plac. Din pacate, legile din Romania nu sunt suficient de dure sa rezolve asemenea probleme grave, spre dezavantajul fetelor.

Multe dintre fetele din Romania au fost duse in strainatate cu forta de catre asemenea barbati netrebnici. Este binecunoscut faptul ca multi barbati fara bun simt de as-au imbogatit din prostitutie si, din fericire, multi barbati responsabili asemenea fapte au fost trimisi la inchisoare.

Ce stii despre aceasta problema ? Ce ar fi de facut pentru linistirea nemernicilor ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Vin Mai 01, 2009 11:15 pm

fiecare isi poarta partea lui de vina. sa nu uitam ca omul este macho si femeia mazo.
    intradevar sunt multi nemernici, dar nici cu multe dintre ele nu imi este rusine.
  • Member
  • Replici:25

• gabin ...

Mesaj » Mar Mai 19, 2009 12:43 pm

Nu cred ca este vorba de iubire din frica,cum nici dragoste cu sila nu se poate.
  • Member
  • Replici:28

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 10:03 pm

nu este iubire din frica ci nu au curajul necesar de asi parasi sotul
  • Member
  • Replici:38

• Mesaj » Mar Iun 16, 2009 12:00 pm

Sa fim seriosi...O fata de 15 ani(si nu numai) bineinteles ca se simte atrasa de smecherii cu bani si cu masini de zeci de mii de euro.De ce?Probabil ca in mintea lor vor sa se simta niste printese rasfatate cum probabil nu au fost acasa.In 100% din cazuri se termina prost.Mai rau este ca de obicei este nevoie de interventia politiei,uneori chiar a televiziunilor.
  • Member
  • Replici:15

• Mesaj » Vin Iun 19, 2009 6:00 pm

cred ca le este frica de singuratate
  • Member
  • Replici:30

• Mesaj » Sam Aug 08, 2009 9:21 pm

ce sa spun ca pana la urma poate ca sunt si fete naive si sunt putin luate de miraju a cea ce nu au avut ... si s anu condamnam si se duc asta este .. apoi nu mai poate scapa buna ziua ai dat belea ai capatat ... asa ca alti fac aalte chestiuni sunt iubiti lor pana le duc und ele duc si le lasa la la proxeneti .. ma rog sunt de condamnat ei pana la urmae viata unei femeie cum o fi buna rea asta e ... daca accepta ea din placere este alta daca nu nu....
  • Member
  • Replici:34

• sdvio ...

Mesaj » Lun Aug 17, 2009 12:43 pm

Asa ceva este foarte urat si nu se numeste nici pe departe IUBIRE ci e total opusul.
  • Member
  • Replici:30

• aplus ...

Mesaj » Mar Oct 27, 2009 9:50 pm

Cred că este vorba de intenţii de profitabilitate care au ajuns să aibe o finalitate proastă. De asemenea se împleteşte cu educaţia. Civilizaţia este un alt factor. De asemenea aici joacă un rol important laşitatea. Nici forţele de autoritate nu sunt scutite de vină în asemenea cazuri.

Cât timp forbim de factori sociali soluţţiile se găsesc greu şi se aplică la nivel de generaţii. Cât vorbim de autorităţi şi educaţie soluţiile există, ca de exemplu, putem lua exemplu metodele de peste hotare, doar că aplicarea nu se face pentru că nu este interes politic. În cazul civilizaţiei... soluţia e evidentă, aplicarea e imposibilă deoarece prea mulţi suferă de această depravare şi astfel nu fi niciodată permisă o schimbare. Şi în cadrul copiilor copiilor noştrii vor exista lipsuri substanţiale de civilizaţie care vor permite repetarea fenomenelor din prezent.

• Member
  • Replici:32

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns