Acum este Sam Feb 11, 2012 4:38 am

Femeie din Pitesti pentru prietenie, casatorie.

Pentru anunturi matrimoniale, scrie un anunt daca esti singura si doresti sa intalnesti un baiat / barbat.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Vin Mai 14, 2010 7:39 am

Anunt primit pentru a fi publicat in forum de la doamna Cornelia din Pitesti :

Despre mine: O recenta pensionara (fara puncte de penalizare), 58 de ani, din orasul Pitesti cu un suflet si o inima inca tanara , cu chef de viata . Fosta salariata bugetara , timisoreanca stabilita in Pitesti, mama a 2 copii casatoriti si la casele lor, cu copii si ei , deci sant si bunicuta , divortata de f. multi ani, (mi-am crescut singura copii, fata si baiat ).

Locuiesc singura in apartament cu 2 camere impreuna cu cei 2 catelusi de companie, un canis alb si o pechineza talie mica .O relatie bazata pe incredere ,sinceritate si afectiune reciproca este parerea mea vizavi de viata de cuplu . Deschisa la tot ce este nou zi de zi, si in viata In cateva cuvinte despre mine, as putea spune ca sant o frunza purtata pe valurile invoburate ale vietii, dar care nu s-a lasat calcat in picioare.

Corpulenta: Tin dieta, Mediu . Inaltime : 165 cm

Hobby: Urasc minciuna si falsitatea, fatarnicia, in general oamenii fara caracter. Iubesc florile ,imi plac plimbarile si excursiile la munte si la mare , muzica buna, exclus manele, distractiile la diferite ocazii si evenimente calculatorul ,binenteles ,in fata caruia imi petrec momenta,cel mai mult timp,dansul, inotul, patinajul, etc.

Caut o relatie prietenie, amicitie, relatie de suflet, Casatorie, intemeierea unei familii, Socializare si discutii interesante.

Partenerul cautat: Apropiat de varsta mea , un barbat de preferinta din Pitesti, sincer, loial, tandru , semtimental, mai inalt ca mine sa avem hobiuri comune, iubitor de animale, de flori, de frumos in general, fara obligatii conjugale .

Iubire ? Iubirea unul din cele mai frumoase sentimente din viata unui om , care greu se gaseste, si foarte usor se pierde. O femeie are nevoie de iubire.

Mesaje de dragoste:

In splendoarea acestei dimineti reci de toamna tarzie,
Deschide usa inimii sa intre cele mai
Sincere ganduri si urari de bine!
Am batut la usa ta,sa-ti aduc in dar,
Un strop de fericire,un zambet cu iubire,
Deschide inima sa le primesti cu drag.
Si inima curata, precum e cerul cristalin ,
Cand noaptea e-nstelata cu luna plina.
Sa ai la fiecare pas iubire si-ncantare,
La fiecare ceas , numai binecuvantare,
Zimbeste , Iubeste, Traieste.

Contact pe mail : cornelia_nuti51 yahoo.com :!: Adaugati @ inainte de yahoo.com

• Site Admin
  • Replici:757

• john ...

Mesaj » Dum Sep 11, 2011 8:28 am

Buna , ti-am vazut de mai multe ori anunturile , mi-ar face mare placere sa ne cunoastem in speranta uneri frumoase prietenii ! ;;) ... :x
    O zi Binecuvantata !
  • Member
  • Replici:31

• Inapoi la Fata caut baiat

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns