Acum este Mie Mai 23, 2012 6:17 pm

Femeie vaduva, fara obligatii, gospodina, nematerialista

Pentru anunturi matrimoniale, scrie un anunt daca esti singura si doresti sa intalnesti un baiat / barbat.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 1:15 pm

/ Sunt o femeie vaduva de 7 ani, singura si fara obligatii sunt o persoana sanatoasa ,cu multa energie , pensionara din invatamant, cu o situatie buna , am o singura fata casatorita cu un singur copil ,care stau separat de mine ,avand si ei tot o situatie buna, singuratatea este mai grea decat o boala , sunt romantica, sentimentala ,cu mult bun simt , imi place munca ,dar si distractia.

Imi plac calatoriile (dupa posibilitati) ,sunt cu multa energie pozitiva, vesela , sincera si corecta , imi place sa ma uit in curtea mea , sunt parolista ,nu imi place agresivitatea, minciuna , zodia mea este "Pesti" ma caracterizeaza, imi place sa ingrijesc pe cei bolnavi (am experienta din familie) nu sunt materialista ,sunt sufletista ,ortodoxa , de nationalitate romana. Ma adaptez usor la orice fel de conditie ,ma imbrac frumos si elegant. Sunt o femeie iubitoare. /

Pentru a intra in contact direct si gratuit cu femei asemanatoare, inscrieti-va pe site.

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Mie Aug 04, 2010 2:27 pm

sant un nefericit din targu jiu,singur de 6 ani,si doresc o casatorie cu o femeie deodebita. adr mea rostarik
  • New member
  • Replici:1

• Vizitator

Mesaj » Joi Sep 16, 2010 9:30 am

buna sunt Danut,si as dori sa te cunosc,de fapt sa ne cunoastem...id-ul meu de mess este danut_lucian74...cred k ne-am potrivi

Vizitator

Mesaj » Sam Ian 15, 2011 6:50 pm

iubire scrie:/ Sunt o femeie vaduva de 7 ani, singura si fara obligatii sunt o persoana sanatoasa ,cu multa energie , pensionara din invatamant, cu o situatie buna , am o singura fata casatorita cu un singur copil ,care stau separat de mine ,avand si ei tot o situatie buna, singuratatea este mai grea decat o boala , sunt romantica, sentimentala ,cu mult bun simt , imi place munca ,dar si distractia.

Imi plac calatoriile (dupa posibilitati) ,sunt cu multa energie pozitiva, vesela , sincera si corecta , imi place sa ma uit in curtea mea , sunt parolista ,nu imi place agresivitatea, minciuna , zodia mea este "Pesti" ma caracterizeaza, imi place sa ingrijesc pe cei bolnavi (am experienta din familie) nu sunt materialista ,sunt sufletista ,ortodoxa , de nationalitate romana. Ma adaptez usor la orice fel de conditie ,ma imbrac frumos si elegant. Sunt o femeie iubitoare. /

Pentru a intra in contact direct si gratuit cu femei asemanatoare, inscrieti-va pe site.

Vizitator

Mesaj » Mie Aug 24, 2011 5:30 pm

Eu sunt un tip de 31, inginer. Sunt separat de un an de zile, am un copil, si chiar as avea nevoie de o prietena macar ca sprijin daca nu mai mult.
    In caz ca te tenteaza cauta ma la mmirza@yahoo.com.
    (imi pare rau ca nu pot fi mai bun de atat dar cel putin sunt sincer)
    pa pa

Mesaj » Lun Apr 02, 2012 5:37 am

buna dimineatadoamna draga! daca vrei vb pe m ess ....bucur_vasile76 @yaho.com sau pe site ...bucuresco
  • New member
  • Replici:1

• Inapoi la Fata caut baiat

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns