Sa vedem ce declara cateva staruri feminine celebre in legatura cu acest subiect:
Sexul e o parte din natura. Eu urmez natura.Marilyn Monroe;
A face sex e ca si cum te-ai spala pe fata. O faci pentru ca simti nevoia.Sophia Loren;
Sexualitatea e ceva ce creste odata cu tine si te face din ce in ce mai puternicaSusan Sarandon;
In filme ma dau in vant sa interpretez scene cu puternica incarcatura erotica si sa innebunesc astfel toti barbatii, dar cand ma intorc acasa devin doar o fata buna si-atatUma Thurman;
Ador sa ma simt sexy, dar nu filmez goala afisand cuvantul sex scris pe feseCatherine Zeta-Jones;
Cand mi se spune ca umorul e vital pentru viata de cuplu, eu recomand doar ceva mai mult sexKate Beckinsale;
Eu ma distrez cu adevarat cand fac sex, dar chestia asta unora li se pare o ofensaMegan Fox;
Toti isi imagineaza ca am un apetit sexual insatiabil, dar adevarul e ca mi-ar place mai degraba sa citesc o carteMadonna;
Ma gandesc la mine insami ca la o creatura extrem de sexuala. Nu am de ales. Imi place.Charlize Theron;
Evit sexul. Daca dorm cu cineva simt ca-mi fura creativitatea care intr-un anumit fel cred ca este de natura vaginala.Lady Gaga.