Acum este Mie Mai 23, 2012 5:08 pm

Femeile adora sexul?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Stephen Fry, comic si scriitor britanic, a declarat recent pentru publicatia lunara Esquire: Unicul motiv pentru care femeile fac sex cu barbatii este ca acesta reprezinta pretul pentru a putea avea o relatie cu ei. Era doar o gluma?

Sa vedem ce declara cateva staruri feminine celebre in legatura cu acest subiect:

Sexul e o parte din natura. Eu urmez natura.Marilyn Monroe;
    A face sex e ca si cum te-ai spala pe fata. O faci pentru ca simti nevoia.Sophia Loren;
    Sexualitatea e ceva ce creste odata cu tine si te face din ce in ce mai puternicaSusan Sarandon;
    In filme ma dau in vant sa interpretez scene cu puternica incarcatura erotica si sa innebunesc astfel toti barbatii, dar cand ma intorc acasa devin doar o fata buna si-atatUma Thurman;
    Ador sa ma simt sexy, dar nu filmez goala afisand cuvantul sex scris pe feseCatherine Zeta-Jones;
    Cand mi se spune ca umorul e vital pentru viata de cuplu, eu recomand doar ceva mai mult sexKate Beckinsale;
    Eu ma distrez cu adevarat cand fac sex, dar chestia asta unora li se pare o ofensaMegan Fox;
    Toti isi imagineaza ca am un apetit sexual insatiabil, dar adevarul e ca mi-ar place mai degraba sa citesc o carteMadonna;
    Ma gandesc la mine insami ca la o creatura extrem de sexuala. Nu am de ales. Imi place.Charlize Theron;
     Evit sexul. Daca dorm cu cineva simt ca-mi fura creativitatea care intr-un anumit fel cred ca este de natura vaginala.Lady Gaga.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns