Acum este Lun Mai 20, 2013 12:32 am

Fete si Baieti, fiti selectivi!

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sâm Noi 28, 2009 2:20 pm

Este dreptul vostru sa nu va simtiti confortabil cu anumite mesaje, sau discutii. Daca simtiti ca ceva este in neregula cu un utilizator, probabil chiar este!
Fetelor, daca un barbat va trimite un mesaj care pare studiat si exersat inainte cu alte fete, probabil acesta este adevarul.
In functie de ceea ce cautati (vorbesc de cine chiar stie ce cauta), acceptati sau nu o conversatie.
Daca nu stiti ce cautati, dar in schimb sunteti extrem de sigure de ceea ce NU cautati... nu faceti compromisuri!
Respectati-va si fiti voi insiva! Sansele nu se termina pe acest site. Acest site este doar o unealta menita sa deschida noi orizonturi. Dar nicidecum, fiind aici, inseamna ca trebuie sa va legati sperante de primul venit.

Tot pentru fete: Sa nu va "creasca inima" cand un utilizator va complimenteaza in exces, sau va spune "texte"! Cel mai probabil face asta cu toate sa vada ce "cade/pica".

Cand cineva este interesat numai si numai de VOI, o sa intelegeti acest lucru de la primul mesaj. (acest lucru este valabil si pentru baieti/barbati)

Nu va grabiti sa cereti sau sa oferiti ID-uri de messenger. Ganditi-va in primul rand la siguranta voastra.
Nu toti/toate suntem asi in ale calculatoarelor. Si trebuie sa ne amintim ca o conversatie ONLINE pe un client messenger (extern site-ului), ne expune mai mult decat ne putem da seama.

Acest site are chat. Nu va fie teama sa il folositi. Cand sunteti siguri ca este bine sa mergeti mai departe, puteti schimba adresele de e-mail.

Vorbind despre adresele de email. Aveti grija sa va creati un email alternativ. Care nu poate fi asociat cu voi la o posibila cautare google. Nu se stie niciodata si nici o masura de siguranta nu este in plus cand vine vorba de protejarea intimitatii voastre.

Acum va astept pe voi sa adaugati ceea ce credeti ca trebuie/nu trebuie facut in aceasta comunitate.

Mult succes tuturor!

P.S. Welcome to myself, ca-s noua! Hehehe! :twisted:
A good plan today is better than a perfect plan tomorrow.

• Member

• Mesaj » Sâm Noi 28, 2009 8:34 pm

Bun venit Alice !

Parerile si sfaturile tale sunt binevenite. Chatul si mesajele Private ofera posibilitatea membrilor de a se cunoaste mai bine.

Vreau doar sa aduag ca dedesubtul profilelor cat si dedesubtul mesajelor pe care primiti exista optiunea de a Denunta mebrii care nu va respecta si care nu respecta conditiile acestui site. Noi examinam acele profile denuntate si le stergem definitiv din baza de date, pentru a pastra un site curat.

Ps* Ne- ai dat o idee buna. Vom crea un Topic : Aici ma prezint eu ! pentru noii veniti.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin

• Mesaj » Sâm Noi 28, 2009 8:50 pm

Multumesc foarte frumos pentru primire!

As mai avea o idee. (sunt idioata:P)
    Si aceasta este sa avem un thread in care sa semnalam comportamentele dubioase, dar care inca nu ajung la statutul de "raporteaza profil". De exemplu... Suntem cautate de cineva. Si nu stim daca sa credem ca ne spune sau nu. Si atunci sa ne intrebam una/unul pe cealalta/celalalt despre background-ul respectivului user. Si cat de insistent/a a fost cu alte fete/baieti.

Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Eventual pot incerca cu alti termeni mai putin beligeranti.

P.S. Ma refer la un fel de "barfa mica si inofensiva la portita casei" :P

• Member

• Mesaj » Sâm Noi 28, 2009 8:57 pm

Exista doua variante pricipale pentru a dezbate problema unuia sau uneia :

- deschizi un nou subiect pe tema respectivului profil
    - intrebi / discuti cu cei din lista sa de prieteni

Deasemeni poti deveni prietena cu un anume el, adaugandu-l la lista de prieteni. Daca accepta, ii poti vedea cand te conectezi, activitatea sa pe site : cate mesaje, cadouri, comentarii a lasat catre profilele altor fete etc. :ugeek:
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.

• Site Admin

• Mesaj » Sâm Noi 28, 2009 10:13 pm

rombest scrie:Exista doua variante pricipale pentru a dezbate problema unuia sau uneia :

- deschizi un nou subiect pe tema respectivului profil
    - intrebi / discuti cu cei din lista sa de prieteni

Deasemeni poti deveni prietena cu un anume el, adaugandu-l la lista de prieteni. Daca accepta, ii poti vedea cand te conectezi, activitatea sa pe site : cate mesaje, cadouri, comentarii a lasat catre profilele altor fete etc. :ugeek:

Oooh! Foaaaarte interesant! Multumesc mult! :ugeek:

• Member

• Mesaj » Vin Apr 23, 2010 1:06 pm

Acest site Nu este scump pentru baieti intrucat cei care scriu mesaje pe forum obtin Gratuitate. Pentru informatia ta, nimeni din Romania Nu plateste pe acest site. Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea si vei vedea partea buna a eforturilor noastre de a face ceva bun pentru cei singuri care doresc cu adevarat o relatie serioasa. Daca nu am cere nimic in schimb gratuitatii, iti garantez ca siteul s-ar umple repede de obsedati si de anunturile lor indecente.

• Site Admin

• Mesaj » Lun Mai 03, 2010 7:51 am

Din pura curiozitate am aruncat o privire prin subiectele de pe forum, dealtfel cum ai facut si tu. Am observat ca sunt unii care scriu doar pentru a obtine aceasta gratuitate de 3 luni si doar atat. Care este parerea ta despre subiectele propuse pentru dezbatere? Sunt unele chiar interesante dar altele..........lasa de dorit. De ce nu ai pus cateva conditii privind propunerea subiectelor?
    Oricum, este afacerea ta si faci asa cum crezi mai bine.
  • Member

• Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:24 am

din punctul meu de vedere este bine ca se plateste

Înapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj