Acum este Mie Mai 22, 2013 3:35 am

Fete brunete, Fete blonde

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Sâm Iul 10, 2010 9:25 am

Fete brunete, Fete blonde - vorbim doar de cele naturale, nu de cele vopsite blond sau brunet.

Se crede in general ca fetele brunete pot deveni nevestele perfecte. Baietii cred ca fetele brunete sunt mai fidele decat fetele blonde. Acestea din urma sunt considerate mai atasate de sex si mai aventuroase in pat decat fetele brunete.

Barbatii inteligenti se casatoresc cu fete brunete. Nu exclud insa faptul ca doresc sa insele sotia cu o fata blonda, din curiozitate. Fetele blonde sunt in general lipsite de prejudecati.

Ca imagine generala, baietii vad blondele ca fiind fete excentrice, provocatoare, prostute, naive, sexy. Fetele Brunetele sunt de regula mai sofisticate, mai profunde si mai inteligente decat blondele.

Fetele roscate probabil sunt mai temperamentale, mai rele si mai complexe la caracter. Care este parerea ta despre fetele blonde si cele brunete ?

• Site Admin

• Mesaj » Mie Apr 18, 2012 1:33 pm

Aşa este, Şi eu caut tot o brunetă dar cu ochi căprui, fiindcă dejar la prima vedere îmi inspiră înţălegere, încredere, o linişte interioară pe care oricine este serios şi vrea o familie împlinită, vrea să aibă cu siguranţă în viaţa lui un suflet de femeie cald care doar o brunetă poate să ofere la prima vedere..
    .
  • Member

• Înapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj