|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 5:09 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Vin Ian 15, 2010 7:07 pm
Sigur, ar fi mult mai bine, ca inainte de a accepta sa te intalnesti cu un barbat, ai decide daca vrei cu adevarat sa te intalnesti, si atunci cand ai acceptat sa te si prezinti la acea intalnire,in final, vorbim despre o intalnire si asta nu inseamna ca deja exista o obligatie, doar te vezi (vezi daca gardul nu a fost vopsit recent si dupa gard se afla "leopardul") si daca exista acea mica scanteie ( eu ii spun scaparici) poti continua, si cine stie... daca nu mai gandeste-te pana maine si daca totusi nu- spune-i omui delicat ce crezi si bineinteles nu il mai incurca degeaba. Ei acesta este cazul fericit, totusi. Dar daca asa cum spun mult barbati ca nu au rabdare sa comunice( ce poate fi rau in asta...), aici vorbesc cumva de barbatii din Romania, dar pot fi si din strainatate- sa zicem accepti, cu teama te duci la intalnire asa ca un colet gata impachetat adus prin posta (beneficiu maxim), si...intalnesti un barbat needucat, fara maniere, prefacut si total diferit ceea ce stiai din cele 2..3 vorbe schimbate- incerci sa fii delicata si sa nu il refuzi asa dur pe loc, atunci el se crede domnu paun si cand ii spui totusi nu... ai incurcat-o- te apreciaza brusc ca fiind neserioasa, de unde pana atunci erai super- devii brusc burete de vase, ei si atuci vrei sa fugi mancand pamantul dar nu prea ii vezi. Deci pledez pentru un minim de comunicare, rabdarea este o virtute,se dobandeste in timp, iar cine nu are nimic de ascuns, nu va fi nevoit sa ascunda.
-
» Mar Feb 02, 2010 1:54 pm
aici depinde,sant fete care vor ceva serios si sant fete cae se joaca,cele care vor ceva vin la intalnire cele care nu..........
-
» Dum Aug 01, 2010 7:58 pm
sunt si baieti care nu se prezinta la intalnire , m-ar interesa un sub pe tema reusita primei intalniri
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Ce parere au fetele despre baietii care beau?
de Vizitator » Dum Iul 25, 2010 1:57 pm
- 4 Replici
- 442 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Feb 17, 2012 11:59 am
Povestea mea
-
- 7 reguli de care sa tii cont la prima intalnire
de walvis » Joi Ian 20, 2011 11:35 am
- 0 Replici
- 226 Vizite
- Ultimul raspuns de walvis