Acum este Joi Mai 24, 2012 5:15 am

de ce fetele sufera mai mult?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Sam Iul 24, 2010 9:41 am

stim ca femeile sunt considerate sexul slab dar asta nu ar trebui sa fie asa. In multe situatii femeia se descusrca mai bine decat barbatul,dar nu si in dragoste. Intr-o relatie, de obicei fata este cea care pune mai mult suflet si lupta pentru binele ei si al partenerului.De ce trebuie facuta femeia sa sufere?De ce sunt barbatii nepasatori si duri?De ce femeile nu pot fi al fel?

Vizitator

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 7:27 pm

De obicei o femeie poate avea urmatoarele motive pentru care se implica mai mult intr-o relatie si sufera mai mult daca esti nepasator:
1. Te iubeste foarte mult si ajunge sa nu gandeasca practic.
2. Te iubeste foarte mult si simte ca merita sa lupte pentru tine, ca tot e ceva de capul tau.
3. Ii place de tine suficient de mult cat sa nu vrea sa te piarda si ii este frica de singuratate.

Dar asta nu inseamna ca nu exista femei care sa procedeze la fel cu barbatii. De obicei, intr-o relatie, unul da mai mult decat celalalt, se implica mai mult. Si atunci celalalt, vazand cat se straduieste partenerul are senzatia ca el nu mai are pentru ce lupta, nu-si mai valorifica instinctul de vanator si atunci apare indiferenta.

Sigur ca pentru celalalt doare, dar daca isi continua atitudinea trista si disperata nu ajunge nicaieri. Ideal ar fi sa-i aplice acelasi tratament indiferentului/indiferentei si daca acestuia/acesteia ii pasa de relatie, atunci va realiza si se va schimba.

Regret sa recunosc faptul ca si eu am fost intr-o relatie in care eram indiferenta. Tipul respectiv ma suna non-stop, vroia sa ne vedem zilnic, ma iubea la nebunie si imi si arata asta, iar eu...incercam mereu sa-l indepartez putin. Simteam ca ma sufoca si vroiam putina independenta, chiar daca tineam si eu foarte mult la el. Nu de putine ori imi dadeam ochii peste cap atunci cand vedeam ca ma suna din nou.

Si uite asa, am stat cu el 2 ani si jumatate, chiar daca nu ne potriveam deloc. Faptul ca tinea la mine asa de mult si ca se interesa tot timpul ce fac a devenit o dependenta, iar de cate ori am vrut sa ma despart de el, nu am reusit (decat ulterior). Un lucru surprinzator am descoperit dupa ce m-am despartit de el, si anume faptul ca ma simteam ingrozitor de singura pentru ca nu ma mai suna nimeni non-stop...nu mai pasa nimanui.

Important e ca in cele din urma mi-am gasit un iubit grozav, inteligent, care arata si bine pe deasupra, iar cu el sunt pe aceeasi lungime de unda, deci e chiar o relatie bazata pe egalitate. :D
Si concluzia mea este ca sufera mai mult acele fete care nu stiu sa-si aleaga baietii potriviti sau care au mania controlului (suna mereu, vrea atentie totala etc) si atunci, e de asteptat ca tipul sa se "reprofileze".

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
    Replici
    Vizite
    Ultimul raspuns