|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 9:00 pm
Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Vin Iul 09, 2010 12:50 am
A trecut atata timp de la acel moment,iar sentimentul parca e acelasi.Dar sa fie oare sentimentul acela trist de durere, sau a mai ramas putin din ceea ce a fost o data?
Se spune ca acea prima iubire, nu o vei uita niciodata si nu o vei putea da uitarii fara ajutorul altei persoane.Eu nu am reusit sa fac acel pas,sa ofer ceea ce am dat o data unei alte persoane.Posibil sa fiu prea exigenta, dar altii se intreaba de ce el? Singurul raspuns pe care il gasesc este ca mi-a oferit ceea ce mi-a lipsit mereu , iubire !
A mai ramas doar amintirea.Chipul acela de copil,sentimentele placute,acea persoana care parea sa ofere totul in orice moment,acele vorbe dragute,au ramas istorie.Nu stiu daca tu,iti mai amintesti acea poveste care mi-o sopteai la telefon ” a fost o data,un baiat si o fata”,acele nopti petrecute la telefon, trezirile in fiecare dimineata cu acele mesaje dulci,acel noapte buna cu un te iubesc de final,acel 10 august,sau data de 20 a fiecarei luni.Astea sunt doar ideile principale ale acelei povesti,care pentru mine inca a ramas frumoasa.Pacat,actualitatea se prezinta altfel:frustarat,lipsit de personalitate,de caracter,profitor,cu preocupari ca ale oricarui alt adolecent.
Vroiam sa cred mereu,ca totul se va termina cu bine la momentul respectiv,dar intrigile si-au spus cuvantul.Nici macar un loc de buna nu a mai ramas,desi nu a fost greseala mea. Cunostintele lui nu puteau sa ma cunoasca “atat de bine”incat sa isi permita sa dea cu parerea, sau chiar mai bine cu mintea aia de retardati,” hai sa i-o bagam pe aia pe gat ca e mai buna”. Nu m-a deranjat alegerea lui,care nu a fost intru-totul a lui(daca prietenilor aproba alegerea,pentru el e perfect),mai tare m-a deranjat dorinta lui de a ma face sa il uit,cu acele comentarii oribile.
Sfatul meu,daca nu sti sa faci bine procura sa nu faci nici rau.Tu ti-ai ocupat timpul incercand sa ma faci sa ma simt prost,ca tu ai uitat de tine.Si ajung la acel mesaj “De mult asteptam acest moment,sa inchin paharul pentru “reusitele tale”.M-as bucura,dar nu ai sa gasesti in mine acel”tu” in care ai vrut sa ma transformi.”
-
» Lun Iul 19, 2010 8:16 am
Este normal ca in aceste momente sa simti dezamagire. Asa se intampla dupa o despartire, mai ales daca relatia a fost importanta pentru tine. Daca el tine cont mai mult de parerile prietenilor, asta este un semn de imaturitate. Bineinteles daca acestia au avut motive neintemeiate pentru care au tinut neaparat sa va desparta. Te sfatuiesc sa lasi deoparte trecutul, sa reiei activitatile placute pe care probabil le-ai lassat deoparte in timp ce ai fost in acea relatie si sa te bucuri de alte persoane din jurul tau. Iti urez succes in gasirea unui partener asa cum iti doresti tu  .
Iubiti-va mult 
-
» Vin Mai 06, 2011 9:50 pm
eu cred ca daca te iubea cu adevarat nu ceda in fata nimanui,nici macar a bunilor prieteni! nu zic ca nu te a iubit niciodata! poate te a iubit dar i a trecut,sau poate tot acel comportament l a adoptat cu un scop. eu zic sa l uiti si sa privesti mai departe,lumea asta e mare,poti gasi un baiat mult mai bun.
-
» Lun Oct 31, 2011 12:53 am
Daca tu ai avea un copil oare nu ai vrea ce crezi tu ca e mai bun pentru el? oare nu ai arunca bomboana plina de scame din mana lui si i-ai pune una proaspat scoasa din folie? Dragilor, punclele voastre de vedere sunt subiective 1oo%! Daca prietenii lui i-au bagat pe gat o alta tipa si lui i-a placut aia inseamna ca poate era mai buna sau daca nu era mai buna, oricum se plictisise de tine deci si-ar fi gasit si singur o alta candva si tot aici se ajungea. Ce am invatat eu pana acum e ca niciodata nu e bine sa-ti dai la oparte prietenii pentru o fata sau prietenele pentru un baiat. NU renunta la cei care ti-au fost alaturi la bine si la greu pentru cineva alaturi de care iti este bine acum pentru ca cel mai probabil vei ramane intr-un final si fara prieteni si fara iubit/a. Friends come first! pentru ca pe ei ii poti gasi acolo si peste un an si peste 10 pe cand iubitu' poate pleca chiar maine fara sa se mai uite inapoi.
-
Inapoi la Povestea mea
-
- vise despre trecut
de te_ascult » Dum Aug 09, 2009 5:21 pm
- 0 Replici
- 189 Vizite
- Ultimul raspuns de te_ascult
 Dum Aug 09, 2009 5:21 pm
Divertisment
-
- De ce trăim în trecut cu prezentul de mână?
de boghea » Mar Aug 23, 2011 3:13 pm
- 0 Replici
- 120 Vizite
- Ultimul raspuns de boghea
 Mar Aug 23, 2011 3:13 pm
Despre dragoste
-
- Cand ai facut prima data dragoste ?
de iubire » Mar Apr 27, 2010 9:23 pm
- 6 Replici
- 1125 Vizite
- Ultimul raspuns de yon_boss_14
 Lun Sep 20, 2010 7:07 am
Prima dragoste
-
- Ce privesti prima data la o femeie ? Dar la un barbat ?
de rombest » Dum Apr 26, 2009 11:19 am
- 27 Replici
- 1492 Vizite
- Ultimul raspuns de gigeltm
 Mar Mar 06, 2012 4:10 pm
Despre dragoste
-
- Relatiile de dragoste din trecut afecteaza casatoria ?
de rombest » Lun Iun 22, 2009 11:05 pm
- 5 Replici
- 413 Vizite
- Ultimul raspuns de iosif
 Lun Ian 16, 2012 12:27 pm
Casatorie, Familie, Copii
|