ramane un pic si pe fata ta), dar nu este o regula ,exista si persoane nu foarte aspectuase dar care
au parte de un suflet mare si bun, iar cei care descopera aceste atu-uri de obicei le prefera.
Cu totii suntem trecatori,anii ne preschimba fizic si cred eu ne imbogatesc spiritual.
Dar cunosc suficiente persoane,carora nu poti usor sa le prezici varsta din acte,parand mult mai tinere
si stiu si de ce.
De obicei ceea ce este natural si se conserva natural,arata bine.
Cei care incep de pe la 14,16 si chiar spre 20 ani sa foloseasca tone de farduri,creme,masti...in mod
sigur dupa 30 ani vor simiti un regres al aspectului fizic,vor trebiu sa foloseasca din ce in ce mai multe
preparate de genul celor enumerate mai sus(majoritatea nu neaparat naturale/insusi liantul
preparatului fiind in mod sigur de natura chimica), si apoi la 40 de ani vor parea mai maturi decat
sunt in realitate iar pe la 60 se va parea ca au 70 poate.
Stim cu totii ca a manca natural inseamna a depune efortul prepararii hranei,a face sport in primul
rand trebuie sa vrei tu,a te plimba si bucura de natura trebuie sa iti placa mai mult decat a sta intr-un
club unde tai fumul de tigara cu cutitul si boxele te asurzesc,cat despre stress, nu putem trai in alta
lume,cel putin acum, dar se poate incerca magneziu forte cu B6,pentru sustinere/ un comprimat pe zi,
doar daca se considera ca nu reusim sa ne deconectam altfel.
Concluzia fiind ca orice efort de vointa necesita un consum, dar cred eu ca merita.