Acum este Mie Mai 23, 2012 5:18 pm

Frumusetea trece, putem intarzia aceasta ?

Frumusetea lumii s-a nascut din iubire. Subiecte despre : Ingrijirea corpului, cosmetica, coafuri, machiaj.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Dum Feb 14, 2010 5:39 pm

Frumusetea interioara o amprenteaza de multe ori pe cea exterioara( daca te schimonosesti des,
ramane un pic si pe fata ta), dar nu este o regula ,exista si persoane nu foarte aspectuase dar care
au parte de un suflet mare si bun, iar cei care descopera aceste atu-uri de obicei le prefera.
Cu totii suntem trecatori,anii ne preschimba fizic si cred eu ne imbogatesc spiritual.
Dar cunosc suficiente persoane,carora nu poti usor sa le prezici varsta din acte,parand mult mai tinere
si stiu si de ce.
De obicei ceea ce este natural si se conserva natural,arata bine.
Cei care incep de pe la 14,16 si chiar spre 20 ani sa foloseasca tone de farduri,creme,masti...in mod
sigur dupa 30 ani vor simiti un regres al aspectului fizic,vor trebiu sa foloseasca din ce in ce mai multe
preparate de genul celor enumerate mai sus(majoritatea nu neaparat naturale/insusi liantul
preparatului fiind in mod sigur de natura chimica), si apoi la 40 de ani vor parea mai maturi decat
sunt in realitate iar pe la 60 se va parea ca au 70 poate.
Stim cu totii ca a manca natural inseamna a depune efortul prepararii hranei,a face sport in primul
rand trebuie sa vrei tu,a te plimba si bucura de natura trebuie sa iti placa mai mult decat a sta intr-un
club unde tai fumul de tigara cu cutitul si boxele te asurzesc,cat despre stress, nu putem trai in alta
lume,cel putin acum, dar se poate incerca magneziu forte cu B6,pentru sustinere/ un comprimat pe zi,
doar daca se considera ca nu reusim sa ne deconectam altfel.
Concluzia fiind ca orice efort de vointa necesita un consum, dar cred eu ca merita. ;)
  • Member
  • Replici:86

• Mesaj » Mie Mar 24, 2010 6:00 pm

da..cred ca e trecatoare..e adevarat, dar pentru a impiedica acest fapt, in primul rand cred ca trebuie iubire si sport.
  • Member
  • Replici:35

• danim ...

Mesaj » Joi Mar 25, 2010 5:36 pm

E bine si sanatos sa nu ne neglijam corpul, atat cat tine de noi insasi.
    :idea:
  • Member
  • Replici:37

• walvis ...

Mesaj » Joi Ian 20, 2011 10:38 am

putin stres si mult sport
  • Member
  • Replici:35

• leda ...

Mesaj » Sam Apr 16, 2011 7:41 pm

In intelepciunea populara este un proverb: "Te spune fata cum ti-i viata"... Adica se vede pe fata ta, odata cu trecerea anilor, ce fel de viata ai dus, ce fel de om esti...Am 47 de ani si sincer, nu ma deranjeaza ca imbatranesc, ca ridurile sunt din ce in ce mai vizibile. Pot spune chiar ca fata mea este acum mai expresiva decat in anii tineretii.

Un sfat pentru pastrarea tineretii: somn din plin :wink: ! Evident, joburile generatoare de stres trebuiesc evitate, dat nu prea ne putem permite acest lucru, din pacate, multi/multe dintre noi avem nevoie de bani :( . Nici o alimentatie foarte sanatoasa nu putem avea din "alte diverse motive". Toate aceste neajunsuri pot fi contracarate intr-o oarecare masura prin somn: renuntati sa stati seara pana tarziu, iar daca timpul o permite, in week end dormiti cat puteti. Pentru mine acest "remediu" functioneaza :D !
  • Member
  • Replici:25

• Anterior

Inapoi la Frumusete

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns