Acum este Mie Mai 23, 2012 5:19 pm

Ganduri pentru mama

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Am ales sa scriu acum despre acest subiect deoarece suntem in luna martie, luna femeilor si a mamelor de pretutindeni. Desi s-au scris multe randuri despre acest subiect pana acum consider ca niciodata nu este suficient si ca mereu putem spune lucruri noi in legatura cu ceea ce reprezinta sau ar trebui sa insemne femeia.

Cred ca femeia este ca o primavera gata mereu sa infrunte piedicile si greutatile vietii si sa o ia de la capat mereu puternica, mereu cu speranta in suflet. Femeia este precum vara, calda si luminoasa, senzuala si iubitoare. Ea se poate asemana si cu toamna, plina de culoare si de zambet sau cu bucuria din privirea unui copil la vederea zapezii iarna.

Si mai ales nu trebuie sa uitam ca femeia este menita sa fie mama, o “misiune pe cat de placuta pe atat de grea si care implica multa, multa iubire dar si multe responsabilitati. Si doresc sa vorbesc in continuare nu despre ce inseamna sau ar trebui sa insemne o mama in general, ci despre ce reprezinta mama mea pentru mine si asta deoarece ceea ce reprezinta mama mea pentru mine ar trebui sa insemne mama pentru fiecare copil din aceasta lume.

In primul rand datorita mamei mele am invatat sa iubesc, sa rad, sa cant, sa cred ca lumea este mai buna decat pare si mai ales de la ea am invatat sa fiu la randul meu mama. De la mama am invatat sa iubesc ordinea, natura si tot ce este frumos, am invatat sa merg mai departe chiar si atunci cand este greu si sa incerc mereu sa-mi ating idealurile.

Mama este cea care m-a ingrijit cu rabdare atunci cand am fost bolnava, care mi-a sters lacrimile, m-a imbratisat si m-a ajutat sa ma ridic atunci cand am cazut si care mi-a fost alaturi si m-a incurajat sa merg mai departe atunci cand imi era mai greu si tot mama a fost cea care m-a inteles si s-a bucurat alaturi de mine la fiecare reusita si bucurie a mea.

Ii multumesc cu aceasta ocazie din suflet pentru toate sacrificiile facute pentru mine si pentru toata iubirea ce mi-a daruit-o neconditionat si imi doresc sa reusesc sa fiu la randul meu o mama la fel de buna pentru fetita mea cum a fost si mama pentru mine.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns