Acum este Mie Mai 23, 2012 5:21 pm

Homosexualii din Romania

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Apr 14, 2009 12:06 am

Cum reactionati la un fenomen destul de nou, si anume: expunerea in public, dupa revolutie, a relatiilor de iubire dintre homosexualii din Romania ? Ma refer atat la barbati cat si la femei ? Homosexualitatea a fost un tabou pe vremea comunista ... ce se intampla acum in Romania ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Vizitator

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 9:25 pm

nu am nimic impotriva lor

Vizitator

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 9:48 pm

Din partea mea sa faca ce or vrea dar nu sa se afiseze in public pt ca asta e chiar o sfidare adresata unei natiuni care a ramas totusi,in mare parte,cu frica lui Dumnezeu.Eu ii inteleg dar o mare mare a natiunii nu-i agreeaza,asa ca e cel mai bine sa stea mai mult in umbra.

Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:39 pm

sa incerce experiente si placeri noi, nu-mi pasa.
    dar sa nu-i vad pe strada ca se tin de mana sau astea...intre femei mai e cum mai e...se poate spune ca femeile sunt mai tandre, pasionale si un cuplu format din doua lesbiene e acceptabil...sunt sensibile amandoua, e ok. dar barbatii nu cred ca pot avea aceasta onoare...decat daca o fac strict din placere, adica nu stiu...sa faca sex nebun sau ce dracu' vor ei, dar nu iubire...pentru ca daca ar facea-o din iubire inseamna ca au ceva la cap. un barbat e barbat, nu femeia altui barbat. e de-a dreptul josnic. si cand ma gandesc ca unii considera "cool" treaba asta...
  • Member
  • Replici:13

• Mesaj » Vin Mai 08, 2009 10:06 am

romanii sunt seriosi. exagerat de seriosi. si dupa revolutie si foarte religiosi. :shock:
  • Member
  • Replici:25

• Mesaj » Joi Mai 14, 2009 9:45 pm

nu spune nimeni nimic?
  • Member
  • Replici:25

• gabin ...

Mesaj » Mar Mai 19, 2009 12:03 pm

Totusi ar trebui sa nu se afiseze in public pre agresiv,cum o fac multi.
  • Member
  • Replici:28

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 10:06 pm

nu sunt impotriva lor doar sa nu se afiseze in public pt ca ce au de invatzat copii de la ei?
  • Member
  • Replici:38

• Mesaj » Vin Iun 19, 2009 6:02 pm

nu-mi pasa
  • Member
  • Replici:30

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns