|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 4:28 am
Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Lun Mai 24, 2010 7:23 am
Unii barbati sunt delasatori si nu au o igiena ireprosabila. Acest lucru ne indispune pe noi femeile. Noi suntem in genral mai cochete, mai ingrijite. Ce parere ai tu despre Igiena si despre ingrijirea barbatilor ? Ai avut vreo experienta neplacuta ?
-
Vizitator
» Vin Mai 28, 2010 1:55 pm
Igiena e de baza. Daca exista vreun lucru mai important decat stilul vestimentar atunci e igiena. In prezent, joaca un rol foarte important in viata noastra. Un barbat ingrijit atrage foarte multe priviri chiar daca nu este frumos. Foarte multi barbati uita sa foloseasca un deodorant sau un parfum pentru a da o nuanta calitatii sale. Apa si sapunul nu sunt scumpe, iti cere doar ceva timp. Fie din comoditate sau prostie, igiena este neglijata de barbati si apoi se intreaba ei de ce nu au succes la femei.
Mi s-a intamplat sa intalnesc un barbat foarte frumos, elegant, ingrijit, lucra si lucreaza si acum in armata, ofiter. Dar cand spun ingrijit, ma refer la faptul ca avea haine curate, calcate, ii placea apa si sapunul, insa nu obinsuia sa foloseasca deodorant si nici parfum. Tocmai de aceea am fost foarte dezamagita si intr-un final, ne-am despartit, dar asta dupa 2 ani. Era placut sa il sarut, sa il imbratisez, insa, ceva lipsea. Bineinteles ca nu asta a fost motivul despartitii noastre, insa, a fost un as in minus pentru el.
Care credeti ca sunt cei mai ingrijiti barbati??? Burlacii sau cei casatoriti?
-
Vizitator
» Sam Iul 24, 2010 8:58 am
este foarte important aspectul unui barbat pentru ca este foarte neplacut sa vezi o pata pe o bluza sau vezi ca are papucii neingrijiti si este foarte important mai ales la o prima intalnire pentru ca la prima intalnire conteaza in special aspectul fizic si imbracamintea deoarece nu poti vedea sufletul omului dintr-o privire.Eu n-am trecut printr-o eperienta de asta dar cand vad cate un baiat cat de cat simpatic dar murdar sau cu unghiile netaiate si murdare ma gandesc cum ar putea o fata sa stea alaturi de el.
-
Inapoi la Discutii intre femei
-
- Ingrijirea tenului, sfaturi
de iubire » Sam Iun 12, 2010 6:28 pm
- 0 Replici
- 229 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Sam Iun 12, 2010 6:28 pm
Frumusete
-
- Gelozia barbatilor